Τετάρτη 21 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Σύσκεψη για Επιτροπή Αγώνα

Σύσκεψη για την ίδρυση επιτροπής αγώνα για το ασφαλιστικό, την Πέμπτη 22 του Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, καλεί η Επιτροπή Πρωτοβουλίας των φορέων της πόλης. Η ίδρυση Επιτροπής Αγώνα για τη διασφάλιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων κρίνεται αναγκαία για τον καλύτερο συντονισμό των κινητοποιήσεων και του αγώνα ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Η Συντονιστική Επιτροπή Λιγνιτικού Κέντρου Πτολεμαΐδας -Αμυνταίου & ΑΗΣ ΔΕΗ, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των φορέων για τη σύσκεψη συνεδρίασε και αφού εκτίμησε τη σοβαρή απειλή που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι από τα επερχόμενα μέτρα, αποφάσισε τη συμμετοχή στη σύσκεψη. Στην ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή ΛΚΠ-Α & ΑΗΣ ΔΕΗ δηλώνει: «Είμαστε αποφασισμένοι να πρωτοστατήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα και την αντίσταση της εργατικής τάξης στην επιχείρηση κατεδάφισης της κοινωνικής ασφάλισης».

Η Συντονιστική Επιτροπή καλεί τους εργαζόμενους και άνεργους στον αγώνα ενάντια στην ανεργία και στο μέτρο της «ευέλικτης αγοράς εργασίας με την ώρα». Ο αγώνας για ένα σύστημα κοινωνικής ασφάλισης με αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας για όλους και συντάξεις που να διασφαλίζουν μια αξιοπρεπή ζωή στους απόμαχους της δουλιάς, είναι υπόθεση όλων, τονίζει η Συντονιστική Επιτροπή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ