Τετάρτη 21 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Συνεχίζονται οι αντιΝΑΤΟικές εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι αντιπολεμικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από διάφορους μαζικούς φορείς και Επιτροπές Ειρήνης, σε διάφορες περιοχές του Νομού Αττικής. Συγκεκριμένα:

Σήμερα Τετάρτη

- Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά πραγματοποιεί σύσκεψη στις 12 τομεσημέρι, στα γραφεία του, στην οποία καλεί μαζικούς φορείς, επαγγελματικές ενώσεις, συνδικαλιστικές οργανώσεις κ.ά., προκειμένου να συζητήσουν και να προγραμματίσουν τη «σθεναρή αντίσταση ενάντια στο έγκλημα που συντελέστηκε και συντελείται από το ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, με τρομακτικές οικονομικές και οικολογικές συνέπειες».

- Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς και μαζικοί φορείς της πόλης διοργανώνουν συζήτηση για το «σύνδρομο των Βαλκανίων» και τις επιπτώσεις στους λαούς και το περιβάλλον από τις ΝΑΤΟικές βόμβες, στο δημαρχείο της πόλης, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον χημικό, διευθυντή του «Δημοκρίτου», Ν. Κατσαρό.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης και ο Σύλλογος Γυναικών καλούν στην εκδήλωση - συζήτηση, που διοργανώνουν, στα ΚΑΠΗ Δήμου Δάφνης, οδός Αλεξάνδρας και Βύρωνος, στις 6.30 μ.μ., με θέμα: «Βαλκάνια, παρόν και μέλλον». Θα μιλήσουν οι Μ. Σοφικίτης ταξίαρχος ε.α., Αρβανίτη Σωτηροπούλου πυρηνική ιατρός, Ν. Φωτιάδης καθηγητής ΑΕΙ και αντιπρόεδρος ΕΕΔΥΕ.

Εξάλλου αύριο Πέμπτη η αντιπολεμική κίνηση πολιτών Αγίου Δημητρίου, πραγματοποιεί συγκέντρωση στις 6.00 μ.μ στο Δημαρχείο της πόλης. Στη συγκεκριμένη κίνηση συμμετέχουν πλήθος μαζικών φορέων της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ