Πέμπτη 15 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις ενάντια στα ναρκωτικά
Σήμερα Πέμπτη
  • Ο Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός Σύλλογος και το Πνευματικό Κέντρο Οικισμού Εκτελωνιστών Δήμου Αλίμου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά - Ναι στη ζωή», στις 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο (Ιωνίας 96) στο Ανω Καλαμάκι. Ομιλητές: Ιλιάνα Ναζεντιάδου, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, πρόεδρος του παραρτήματος Αθήνας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) και Κώστας Αρβανίτης, δημοσιογράφος, μέλος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ.
Σάββατο, 17 Μάρτη
  • Τα ΔΣ της Ενωσης Γονέων Αργοστολίου και της ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Ταξικοί φραγμοί στη μόρφωση και ναρκωκουλτούρα», στις 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του 2ου- 3ουΓυμνασίου Αργοστολίου. Ομιλητής Βασίλης Τόγιας, πρόεδρος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας.
Κυριακή, 18 Μάρτη
  • Το Παράρτημα Καισαριανής - Βύρωνα του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), η Ενωση Γονέων Καισαριανής, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ», ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καισαριανής διοργανώνουν εκδήλωση για τις εξελίξεις γύρω από το κοινωνικό φαινόμενο των ναρκωτικών και το νομοσχέδιο «Κώδικας ναρκωτικών», στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής.
Τετάρτη, 21 Μάρτη
  • Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνάσιου Χορτιάτη Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση ενάντια στα ναρκωτικά, στις 6.30 μ.μ., σε αίθουσα του σχολείου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ