Πέμπτη 15 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αβαντάζ πρόκρισης

Ως μία μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν ψηλά στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν το σημερινό ματς στον Ολυμπιακό («Καραϊσκάκη», 21.05, ΑΝΤΕΝΑ), στη ρεβάνς του 1-0 στο Χάρκοβο με την Μέταλιστ στους «16» του Europa League. «Είναι ματς - πρόκληση. Είναι κάτι που αρέσει στους παίκτες, αλλά δεν το σκέφτονται υπερβολικά γιατί ξέρουν ότι για να περάσουν στα προημιτελικά θα πρέπει να κοιτάξουν το σημερινό παιχνίδι. Πιστεύω πως είναι καθοριστικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σε ερώτηση αν θα παίξει η ομάδα για να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα ή θα κυνηγήσει τη νίκη ο Βάσκος προπονητής απάντησε ότι για αυτόν «το πρώτο παιχνίδι έχει λήξει 0-0 (!), φανερώνοντας το πνεύμα με το οποίο θέλει να κατέβουν οι παίκτες του στον αγώνα.

  • Στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας, Μάρον Μάρκεβιτς, δηλώνει: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα παίξουμε επιθετικά. Δεν υπολογίζουμε το πρώτο παιχνίδι και θα κάνουμε προσπάθεια να παίξουμε σαν να μην έχουμε χάσει και θα επιδιώξουμε τη νίκη», είπε ο προπονητής της Μέταλιστ.
  • Στ' άλλα ματς: Ανόβερο - Σταντάρ Λιέγης, Αϊντχόβεν - Βαλένθια, Ουντινέζε - Αλκμάαρ, Ατλέτικο Μπιλμπάο - Μάντσεστερ Γιουν. (20.00, ΑΝΤΕΝΑ), Μάντσεστερ Σίτι - Σπόρτιγκ, Σάλκε - Τβέντε, Μπεσίκτας - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ