Παρασκευή 23 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Πέφτει η αυλαία

To ντέρμπι κορυφής μεταξύ του πρώτου Ηρακλή και του δεύτερου Ολυμπιακού, καθώς και η μάχη που γίνεται στην ουρά για αποφυγή του υποβιβασμού μεταξύ της ΕΑΠ και του Παναθηναϊκού είναι τα γεγονότα που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 22η αγωνιστική της Α1, που διεξάγεται σήμερα και κλείνει την αυλαία της κανονικής περιόδου. Στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής θα παλέψει μόνο για το γόητρο, αφού την πρώτη θέση την έχει κατακτήσει και μαθηματικά, ενώ αντίθετα για τους «ερυθρόλευκους» παραμένει ρευστή η κατάσταση, όσον αφορά τη 2η θέση, αφού ο Παμβοχαϊκός... καραδοκεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: («Αλεξάνδρειο», 19.00) Αρης - Παμβοχαϊκός, («Χαλκιοπούλειο», 19.00, «Star ΚΕ») ΓΣ Λαμία - Φοίνικας Σύρου, (Μετς, 19.00) Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, (ΕΑΠ, 19.00) ΕΑ Πατρών - Εθνικός Αλεξανδρούπολης, (Μίκρας, 19.00, «Novasports») Ηρακλής - Ολυμπιακός.

  • Το δεύτερο εισιτήριο για το φετινό τελικό Κυπέλλου των γυναικών, που θα διεξαχθεί στην Πρέβεζα (7 Απρίλη) κρίνεται σήμερα στο κλειστό του Ρέντη, όπου ο Ολυμπιακός (17.00, OTE ΤV) θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια της Α1 γυναικών ΑΕΚ, σε αγώνα νοκ άουτ για την ημιτελική φάση του θεσμού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ