Παρασκευή 23 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Καίνε»... Ευρώπη και παραμονή

Τέσσερις αγωνιστικές πριν απο το φινάλε του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE και το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία, αλλά και αυτές που διεκδικούν θέσεις για έξοδο στην Ευρώπη. Ο σχεδόν βέβαιος πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει ένα δυνατό αντίπαλο, τον Αστέρα Τρίπολης, να κοντραριστεί στο «Καραϊσκάκη» και θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων δοκιμάζεται στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό. Και οι δυο ομάδες, για διαφορετικούς λόγους, θέλουν τους βαθμούς.

Στην Κέρκυρα δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Ατρόμητος θα παίξει στο Περιστέρι με την Ξάνθη, που έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη, και ασφαλώς κινδυνεύει.

Νίκη σωτηρίας θέλει στα Γιάννενα ο ΠΑΣ κόντρα στον Εργοτέλη, όπως και ο Λεβαδειακός στη Δράμα απέναντι στη μάλλον καταδικασμένη Δόξα. Τέλος, στο «Χαριλάου» θα κοντραριστούν Αρης και Πανιώνιος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής, σε παρένθεση οι διαιτητές - ΑΥΡΙΟ: Ατρόμητος - Ξάνθη (Μήτσιος - 17.15, ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 1), Αρης - Πανιώνιος (Κάκος - 17.15, ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2), ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (Τριτσώνης - 19.30, ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2). ΚΥΡΙΑΚΗ: Κέρκυρα - ΠΑΟΚ (Αρετόπουλος - 15.00, ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2), Δόξα - Λεβαδειακός (Παππάς - 15.00, ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 3), Γιάννενα - Εργοτέλης (Σπάθας - 17.15, ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2), ΑΕΚ - Παναιτωλικός (Δασκαλόπουλος, 17.15, ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 3), Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (Βοσκάκης - 19.30, ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 1).

FOOTBALL LEAGUE

Σε Πάτρα και Καλλιθέα θα γίνουν σήμερα θα κυριότερα ματς της 21ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Αχαΐας η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί τον Πιερικό, ενώ στο «Ελ Πάσο» οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο Πανθρακικό.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: Παναχαϊκή - Πιερικός (ΟΤΕ ΤV, 19.00), Καλλιθέα - Πανθρακικός (ΟΤΕ TV, 16.00), Θρασύβουλος - Πλατανιάς, Αγρ. Αστέρας - Καλλονή, Επανομή - Σέρρες, Γιαννιτσά - Ηρακλής Ψαχνών. (Ωρα έναρξης των αγώνων 15.00).

  • Ο αγώνας Λάρισα - Βέροια, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί αύριο στο γήπεδο Λάρισας, αναβλήθηκε μετά από απόφαση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Π. Μπιτσαξή, για «σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ