Πέμπτη 22 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ
Κρίσιμες... μάχες για «αιώνιους»

Κρίσιμους αγώνες για το ευρωπαϊκό τους μέλλον δίνουν σήμερα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Sportidea

Κρίσιμους αγώνες για το ευρωπαϊκό τους μέλλον δίνουν σήμερα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Τις πλέον κρίσιμες μάχες στις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις δίνουν σήμερα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Οι «ερυθρόλευκοι» ανοίγουν τους αγώνες τους για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα, όπου κόντρα στην Ταουγκρές θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στα ημιτελικά. Για τη ΣΟΥΠΡΟΛΙΓΚΑ της ΦΙΜΠΑ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ούλκερ και η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

«Προσοχή στο ρυθμό της Τάου» (ΣΕΦ 21.30)

Το γρήγορο ρυθμό που δίνει στο παιχνίδι της η Ταουγκρές έχει ζητήσει από τους παίκτες του να προσέξουν περισσότερο από όλα τα αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού Ηλίας Ζούρος. «Είμαστε έτοιμοι, λοιπόν, να αντιμετωπίσουμε την ταχύτητα της Ταουγκρές, το γρήγορο ρυθμό που δίνει ο Μπένετ, αλλά και την πολύ σκληρή άμυνα που παίζει. Ξέραμε από την αρχή ότι η αντίπαλός μας θα παραταχθεί πλήρης, παρ' ότι όλη την προηγούμενη εβδομάδα διέδιδαν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών», σχολίασε ο Ελληνας τεχνικός επισημαίνοντας όμως ότι και η ομάδα του είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα απ' ό,τι πριν μια εβδομάδα, αφού επέστρεψαν οι τραυματίες. Ο τεχνικός των Πειραιωτών θα μπορεί να υπολογίζει και τον Ντέιβιντ Ρίβερς, αφού ο Αμερικανός έδωσε κανονικά το «παρών» στη χτεσινή προπόνηση..

«Τελικός» με Ούλκερ (ΟΑΚΑ 21.30)

Εξαιρετικής κρισιμότητας και δυσκολίας χαρακτήρισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς το σημερινό παιχνίδι με την Ούλκερ, στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Σουπρολίγκα. «Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που είναι συνδιεκδικητής των δύο πρώτων θέσεων. Εάν χάσουμε, οι ελπίδες μας περιορίζονται, ενώ εάν κερδίσουμε παραμένουμε μέσα στους στόχους μας. Γι' αυτό και το παιχνίδι έχει για μας χαρακτήρα τελικού. Οι φίλαθλοι πιστεύω ότι θα μας συμπαρασταθούν, γιατί και με την ΤΣΣΚΑ και με το Περιστέρι απέδειξαν ότι καταλαβαίνουν από κρίσιμα παιχνίδια», επισήμανε ο Σέρβος τεχνικός. Πάντως ο «Ζοτς» υπογράμμισε για μια ακόμη φορά ότι η απόδοση της ομάδας πρέπει να σταθεροποιηθεί σε σαφώς ανώτερα επίπεδα απ' ό,τι στα τελευταία παιχνίδια, «γιατί πλέον μπαίνουμε σε μια κρίσιμη περίοδο, όπως ο Μάρτης, όπου θα κριθούν πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη». Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάντως, για πρώτη φορά χτες μίλησε ανοιχτά για το θέμα της φυγής του ή όχι από τον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας ότι μετά τις 30 Ιούνη θα συζητήσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τους διοικούντες της ομάδας και εάν βρεθεί κοινή γραμμή τότε θα παραμείνει. Διαφορετικά ο «καθένας θα πάρει το δρόμο του», όπως είπε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ