Παρασκευή 30 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επιχειρηματικά σχέδια για την καθαριότητα

Με Γερμανούς επιχειρηματίες συναντήθηκε χτες το πρωί ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συζητήσουν προτάσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται η έδρα της αντιδημαρχίας καθαριότητας, και έγινε μετά από πρωτοβουλία του Γερμανικού Προξενείου.

Φαίνεται πως αποτελεί συνέχεια της επίσκεψης (Γενάρης του 2012) του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη, στη Γερμανία και της συνάντησής του με τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Χ. Γ. Φούχτελ, όπου είχαν συζητηθεί η προώθηση της εφαρμογής της γερμανικής τεχνογνωσίας στη λειτουργία της καθαριότητας και της διαχείρισης απορριμμάτων καθώς και η προσέλκυση επενδύσεων.

Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης καταγγέλλει: «Η Διοίκηση Μπουτάρη και οι Γερμανοί επιχειρηματίες υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Οι εργαζόμενοι του Δήμου και ο λαός της Θεσσαλονίκης δεν θα επιτρέψουν την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και το ξεπούλημα της περιουσίας τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ