Παρασκευή 30 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Προετοιμάζουν τα μέτρα του Ιούνη

Ασίγαστη επίθεση πριν και μετά τις εκλογές

Η συνέχιση με αμείωτους ρυθμούς των αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων και η ολοκλήρωση από το υπουργείο Οικονομικών της λίστας με τα μέτρα του Ιούνη είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος στα στελέχη της συγκυβέρνησης. «Τον Ιούνιο έχουμε μπροστά μας μια σημαντική στιγμή για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας», ήταν το στίγμα που έδωσε χτες και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής.

Ο πρωθυπουργός, με τη σύμφωνη γνώμη των ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και την αγαστή συνεργασία των υπουργών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, προετοιμάζει ήδη το πακέτο των επόμενων μέτρων που προβλέπει το μνημόνιο. «Είναι μια προεκλογική περίοδος εργασίας, για να παραδώσουμε την επόμενη κυβέρνηση με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, έτσι ώστε να μπορέσει αμέσως να αρχίσει τη δουλειά της, ενόψει του κρίσιμου Ιουνίου», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπογράμμισε: «Προωθείται η αξιολόγηση των δομών του Δημοσίου και ο προγραμματισμός για την περιστολή των δαπανών που πρέπει να επιτευχθεί».

Οπως εξάλλου είπε ο ίδιος, με την «ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών» και «την ολοκλήρωση της ανταλλαγής των τελευταίων ομολόγων του ελληνικού δημοσίου έως τις αρχές Απριλίου, ολοκληρώνεται και τυπικά το έργο της κυβέρνησης συνεργασίας», φωτογραφίζοντας ως πιθανότερη ημερομηνία των εκλογών την 6η Μάη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ