Σάββατο 31 Μάρτη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκκληση της «Δημοκρατικής Μέριμνας»

Πάσχα 2012

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Μ' αυτό το γράμμα, αναγγέλλουμε τη φετινή μας οικονομική εξόρμηση για τις γιορτές του Πάσχα που σκοπό έχει, όπως πάντα, την ενίσχυση των πόρων του Σωματείου μας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ», προκειμένου να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που περιθάλπουμε στην αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών τους στις γιορτές που έρχονται.

Οι άνθρωποι αυτοί, όπως σας είναι ασφαλώς γνωστό από προηγούμενες επαφές μας, είναι θύματα πολιτικών διώξεων όλοι τους αγωνιστές της Εθνικής μας Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού που ύστερα από τη μεγάλη τους προσφορά στην πατρίδα, αντί ανταμοιβής, διώχτηκαν, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, έχασαν τις δουλειές τους και σήμερα ένα μέρος μένει αβοήθητο παρά τις υποσχέσεις της πολιτείας που αρνήθηκε την υλική του αποκατάσταση, αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Το Σωματείο μας στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων αυτών, ενισχύοντάς τους σε μηνιαία βάση με μικρά χρηματικά βοηθήματα.

Η δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάει ο τόπος μας κάνει εξαιρετικά δύσκολο το έργο της εξεύρεσης οικονομικών πόρων για την εκπλήρωση της αποστολής μας. Ομως, παρά τις δυσκολίες αυτές, εμείς δε θα εγκαταλείψουμε το καταστατικό μας χρέος να μην αφήσουμε κανέναν από τους ανθρώπους μας αβοήθητους. Γι' αυτό χρειάζεται, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η δική σας προσφορά και βοήθεια. Δεν παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες, όμως πιστεύουμε ότι μέσα σ' αυτές, θα κάνετε πάλι το καθήκον σας απέναντι στο Σωματείο μας όπως άλλωστε τόσα χρόνια, έστω και με 5 ευρώ.

Με τη βεβαιότητα ότι και αυτή τη φορά θα υπάρξει εκ μέρους σας πρόθυμη ανταπόκριση σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και σας ευχόμαστε καλό Πάσχα.

Με πολλή τιμή και ευχαριστίες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος

Καθηγητής Βασίλης Φίλιας

Γ. Γραμματέας Φραγκίσκη Σταματάτου

Προσφορές γίνονται δεκτές στο γραφείο του σωματείου μας: Ακαδημίας 78 Τ.Κ. 106 78 , τηλ. 210 3822.776 και στην Εθνική Τράπεζα στο λογαριασμό: 129/592361-13129/592361-13


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ