Τετάρτη 4 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κληρώνει για τελικό

Φάση από τον πρώτο αγώνα Ολυμπιακού - ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον Τζιμπούρ

Icon

Φάση από τον πρώτο αγώνα Ολυμπιακού - ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον Τζιμπούρ
Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τους 4 μονομάχους που θα διεκδικήσουν σήμερα τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι επαναληπτικοί ανάμεσα σε ΟΦΗ - Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης - Ατρόμητο θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Αναμφισβήτητα το ματς στην Τρίπολη είναι αυτό που αναμένεται αμφίρροπο αφού και οι δυο ομάδες ξεκινούν από το μηδέν. Ας δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 16.30 «ΟΤΕ ΤV»

Το πρώτο ματς στο Περιστέρι που είχαμε λευκή ισοπαλία (0-0) άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για σήμερα στην Τρίπολη. Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων ο Σάκης Τσιώλης τονίζει: «Είναι ένας αγώνας γιορτή για την ομάδα που αν καταφέρει να περάσει στον τελικό θα έχει κάνει μια μεγάλη υπέρβαση. Είμαστε έτοιμοι και νομίζω ότι και με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε το εισιτήριο».

Στο στρατόπεδο του Ατρόμητου διάχυτη είναι η αισιοδοξία κάτι που φαίνεται και απο τα λόγια του Γιώργου Δώνη: «Θέλουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να δώσουμε το παρόν στον τελικό. Αν το πετύχουμε θα είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα. Είμαστε προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και θα παίξουμε χωρίς άγχος. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς αντάξιο της εικόνας που έχουν παρουσιάσει οι ομάδες φέτος».

Διαιτητής θα είναι ο Τάσος Κάκος.

ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19.00 «ΟΤΕ ΤV»

«Δαυίδ εναντίον Γολιάθ», στο Ηράκλειο όπου ο ΟΦΗ καλείται να ξεπεράσει το σε βάρος του 1-0 από το πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκης» απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ο τεχνικός των κρητικών Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε: «Αναμφίβολα ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί όμως έχουμε το δικαίωμα στην ελπίδα. Θα τα δώσουμε όλα και ό,τι βγει. Και εδώ που φτάσαμε είναι επιτυχία».

Στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Ερνέστο Βαλβέρδε είπε: «Κάθε ματς κρύβει παγίδες. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Με αγωνιστική πειθαρχία και επιμονή μέχρι τέλος του αγώνα θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην πρόκριση για τον τελικό».

Διαιτητής θα είναι ο Ηλίας Σπάθας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ