Παρασκευή 23 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Οι προθεσμίες υποβολής δικαιολογητικών

Από τις 12 έως 22 Μάρτη πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο Λύκειό τους οι μαθητές της τελευταίας τάξης των Ενιαίων Λυκείων που επιθυμούν να εξεταστούν σε ένα ή περισσότερα μαθήματα για να εισαχθούν στις σχολές και τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αντίστοιχα, οι περσινοί απόφοιτοι Ενιαίου Λυκείου και άλλου τύπου Λυκείου που επιθυμούν να εξεταστούν στα μαθήματα της τελευταίας τάξης ΕΛ πρέπει να υποβάλουν αίτηση από 21 έως 30 Μάρτη. Από τις 21 έως 30 Μάρτη σχετική αίτηση στο σχολείο που αποφοίτησαν ή που εξετάστηκαν το σχολικό έτος 1999-2000 πρέπει να υποβάλουν οι περσινοί απόφοιτοι ΕΛ καθώς και οι απόφοιτοι άλλου τύπου Λυκείου που το 1999-2000 εξετάστηκαν στα μαθήματα της τελευταίας τάξης του ΕΛ και που θα είναι υποψήφιοι με το 10% των θέσεων χωρίς νέα εξέταση στα μαθήματα της Γ' τάξης ΕΛ, εφόσον επιθυμούν να εξεταστούν σε ειδικό μάθημα.

Επίσης, οι απόφοιτοι Λυκείου που απέκτησαν το απολυτήριό τους μέχρι και το Φλεβάρη του 2000, οι οποίοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πρέπει να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό δελτίο υποψηφίου από 12 μέχρι και 20 Μάρτη.

Ο υποψήφιος μαζί με το μηχανογραφικό δελτίο υποβάλει και αποδεικτικό του τίτλου απόλυσης από το Λύκειο ή επικυρωμένο αντίγραφο αυτού, καθώς και μια μικρή φωτογραφία. Μετά την παρέλευση των ανωτέρω κατά περίπτωση προθεσμιών, καμία αίτηση δε θα γίνεται δεκτή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ