Σάββατο 7 Απρίλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Στο ΙΚΑ Παγκρατίου βρέθηκαν χτες μέλη των Λαϊκών Επιτροπών Βύρωνα - Καισαριανής, καταγγέλλοντας την πολιτική που εμπορευματοποιεί την Υγεία και καταδικάζει σε έξωση από τις υπηρεσίες Υγείας χιλιάδες ασφαλισμένους και τις οικογένειές τους. Σε συνάντηση που είχαν με τον διοικητή του υποκαταστήματος και του ΕΟΠΥΥ, διαμαρτυρήθηκαν για την επικείμενη ενοποίηση των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ Παγκρατίου, Καισαριανής και του Κέντρου Υγείας, τονίζοντας ότι αυτό θα σημάνει την ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση των υπηρεσιών και τους ασφαλισμένους να στοιβάζονται σε ραντεβού και στα ιατρεία για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψή τους.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Συνάντηση με καθαρίστριες από τα σχολεία του Περιστερίου πραγματοποίησαν πριν από λίγες μέρες μέλη της Λαϊκής Επιτροπής της περιοχής, μαζί με εκλεγμένους συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», την Ενωση Γονέων και τους εργαζόμενους του δήμου, σε μία προσπάθεια να αναδειχθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως, καθυστερήσεις στους πενιχρούς μισθούς στους οποίους δεν υπολογίζεται ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων, εργασιακή ανασφάλεια αφού απολύονται στο τέλος κάθε σεζόν και δε γνωρίζουν αν θα επαναπροσληφθούν την επόμενη.

ΚΥΨΕΛΗ

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟ

Την επανασύνδεση του ρεύματος σε ανάπηρο - πρώην οικοδόμο - πέτυχαν με παρέμβασή τους, χτες, μέλη της Επιτροπής Ανέργων της Λαϊκής Επιτροπής 5ου-6ου Διαμερίσματος, μετά από παρέμβαση στη ΔΕΗ της οδού Θήρας.

ΛΑΡΙΣΑ

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

Την επανασύνδεση του ρεύματος σε σπίτι δασκάλου σε συνοικία της Λάρισας πέτυχε με δυναμική της κινητοποίηση, χτες, στη ΔΕΗ, η Λαϊκή Επιτροπή Ν. Λάρισας. Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας που μετέχει στη Λαϊκή Επιτροπή, «θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας μέχρι την κατάργηση αυτού του άθλιου χαρατσιού αλλά και κάθε χαρατσιού».

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η αγωνιστική παρέμβαση της Λαϊκής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας ανάγκασε τη ΔΕΗ να επανασυνδέσει το ρεύμα στο σπίτι μιας οικογένειας ανέργων με τρία μικρά παιδιά, που είχε κοπεί από τον περασμένο Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ