Παρασκευή 13 Απρίλη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Να απελευθερωθούν όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι στο Ισραήλ

Με παράσταση διαμαρτυρίας στην ισραηλινή πρεσβεία στις 17 Απρίλη στις 6.30 μ.μ., συμμετέχει το ΠΑΜΕ στη διεθνή μέρα δράσης της ΠΣΟ

Διεθνή μέρα δράσης για την απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στις φυλακές του Ισραήλ διοργανώνει στις 17 Απρίλη η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (ΠΣΟ). Στα πλαίσια αυτής της κινητοποίησης τα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα στις 6.30 μ.μ.

Σε ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σημειώνει: «Απαιτούμε: Την άμεση απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές και την επιστροφή όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων.

Την άμεση απελευθέρωση του παλαιστινιακού λαού από τη βαρβαρότητα των κατοχικών δυνάμεων, του στρατού του Ισραήλ.

Το σταμάτημα των εποικισμών και την αποχώρηση όλων των εποίκων που έχουν εγκατασταθεί πέρα από τα σύνορα του '67. Το γκρέμισμα του απαράδεκτου τείχους διαχωρισμού. Την άρση κάθε αποκλεισμού των Παλαιστινίων, στη Δυτική Οχθη και στη Λωρίδα της Γάζας.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας εκφράζει την αλληλεγγύη του στην εργατική τάξη και στο λαό της Παλαιστίνης στον αγώνα για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου, βιώσιμου και κυρίαρχου κράτους».

Κάλεσμα από την Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ

Σε μαζική συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνει το ΠΑΜΕ, καλεί τους συνταξιούχους, η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ την Τρίτη 17/4 στις 6.30 μ.μ. έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία στην Αθήνα. Στο κάλεσμά της σημειώνει: «Καλούμε τους απόμαχους της δουλειάς να συμμετέχουν και να απαιτήσουμε την άμεση απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων στις φυλακές του Ισραήλ. Την άμεση απελευθέρωση του Παλαιστινιακού λαού από την κατοχή του Ισραήλ, και άρση όλων των κατοχικών περιορισμών και των αποκλεισμών που έχουν επιβληθεί. Την δημιουργία ενός ανεξάρτητου, βιώσιμου και κυρίαρχου Παλαιστινιακού κράτους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ