Παρασκευή 13 Απρίλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Την άλλη εβδομάδα κρίνεται η έφεση

Την Τετάρτη του Πάσχα ορίστηκε η εκδίκαση - από την Επιτροπή Εφέσεων στην ΕΠΟ - της έφεσης που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Π. Καρράς, κατά της πρωτόδικης απόφασης (συνέχιση της αναμέτρησης από το λεπτό της διακοπής, 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο στον γηπεδούχο) για τη διακοπείσα αναμέτρηση Αρη - Αστέρα Τρίπολης.

Στο μεταξύ, στην ευθεία επίθεση του γγΑ, Π. Μπιτσαξή, απάντησε χτες εμμέσως πλην σαφέστατα η Super League. Στην ιστοσελίδα του Συνεταιρισμού, αναρτήθηκε η παρακάτω δήλωση του πρόεδρου του, Απ. Παπουτσάκη: «Η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, όπως και κάθε πράξη βίας, είναι απολύτως καταδικαστέα. Ο σεβασμός όμως στην αυτονομία και τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης είναι αδιαπραγμάτευτος. Τα ειρωνικά και τα προσβλητικά σχόλια, οι απειλές και η ευθεία παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης, προκειμένου να επηρεαστούν οι αποφάσεις δικαιοδοτικών οργάνων, είναι άστοχες και δε βοηθούν στη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του γγΑ (τουλάχιστον ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) η - ανεπίσημη και επίσημη - τοποθέτηση ήταν «ουδέν σχόλιο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ