Τρίτη 24 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κάλεσμα συστράτευσης σε κάθε λαϊκή οικογένεια

Κάλεσμα συστράτευσης και οργάνωσης ενάντια στην απαίτηση της εργοδοσίας για φτηνούς εργάτες απηύθυναν οι αγωνιστικές παρεμβάσεις και πανεξορμήσεις που οργάνωσε το σωματείο εργαζομένων στα «Καρφούρ», το περασμένο Σάββατο, σε όλη τη χώρα. Κάλεσμα που απηύθυναν σε εργαζόμενους, αλλά και πελάτες και περαστικούς, με τους οποίους στήθηκε κουβέντα για τα τεκταινόμενα στην επιχείρηση.

«Η Carrefour τρομοκρατεί τους εργαζόμενους, μειώνει τους μισθούς. Καμία υπογραφή ατομικής σύμβασης, καμία μείωση μισθών» τόνιζε η ντουντούκα, στην Αθήνα, έξω από το κατάστημα επί της Λ. Κηφισίας στους Αμπελόκηπους (φωτ). Ενημέρωσαν τους εργαζόμενους που δούλευαν σε αυτό για τα όσα συμβαίνουν στην επιχείρηση. Παράλληλα τους κάλεσαν να παλέψουν με το σωματείο και να αντισταθούν στις μειώσεις μισθών, να σταματήσουν τις απολύσεις και να μετατραπούν οι συμβάσεις μερικής απασχόλησης σε 8ωρες και αορίστου χρόνου.

Αντίστοιχες παρεμβάσεις έγιναν ακόμα σε πολλές πόλεις της χώρας, μεταξύ άλλων σε Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Λαμία, Λιβαδειά, Αμφισσα, Πάτρα, Αγρίνιο, Γιάννενα και Κέρκυρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ