Τρίτη 24 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
«Φτωχή» κινηματογραφική βραδιά

Φτωχή η σημερινή τηλεοπτική κινηματογραφική βραδιά με τις ενημερωτικές προεκλογικές εκπομπές να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Ετσι, στις 00.30 η ΝΕΤ θα μεταδώσει την περιπέτεια «22 Σφαίρες», σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Μπέρι. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα «L' Immortel» του Franz-Olivier Giesbert, που στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα του ανήλεου πολέμου των μαφιόζικων φατριών της Μασσαλίας. Ο σκηνοθέτης μεταφέρει την ιστορία στη Μασσαλία του σήμερα και στοιχίζει την αντιπαράθεση πίσω από την «παλιά» και τη «νέα» σχολή μαφιόζων.

Ο Σαρλί Ματέι είναι ένας συνταξιοδοτημένος μαφιόζος ο οποίος πιστεύει ότι θάβοντας το 38άρι του θα μπορούσε να σβήσει τα ίχνη από το ένοχο παρελθόν του. Τρία χρόνια μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο παλιός συνάδελφος και παιδικός του φίλος θα τον γαζώσει με 22 σφαίρες. Αυτός όμως καταφέρνει να ξεγελάσει το θάνατο κερδίζοντας δικαιωματικά το παρατσούκλι «αθάνατος». Παίζουν: Ζαν Ρενό, Καντ Μεράντ, Ζαν-Πιερ Νταρουσέν, Μαρινα Φουά

Το απόγευμα στις 19.30 η ΕΤ3 θα μεταδώσει την κωμική ελληνική ταινία «Τρίτη και 13», σε σκηνοθεσία Ορέστη Λάσκου.

Το «κακό μάτι» τον καταδιώκει! Η γρουσουζιά δεν τον αφήνει να ορθοποδήσει! Τι κι αν κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες για να ξορκίσει την ατυχία του; Ο κόπος είναι μάταιος. Πώς να μη γίνει έπειτα προληπτικός ο Κοσμάς, ένας εργολάβος οικοδομών; Ολα αυτά συμβαίνουν όμως μέχρι τη στιγμή που μπαίνει στη ζωή του ένας παλιός του γνώριμος, ο Σωτήρης, για να ζητήσει δανεικά. Διαδοχικές συμπτώσεις πείθουν τον Κοσμά ότι βρήκε επιτέλους το γούρι του και αποφασίζει να τον κρατήσει κοντά του με το αζημίωτο φυσικά! Δεισιδαιμονίες, κακοί οιωνοί, πρωτότυπα γούρια και καταπληκτικοί ηθοποιοί παρελαύνουν στην κωμωδία αυτή. Παίζουν: Νίκος Σταυρίδης, Γιάννης Γκιωνάκης, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Βασίλης Αυλωνίτης, Καίτη Λαμπροπούλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ