Τετάρτη 25 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΚΕ
Είμαστε μαζί με τους κατοίκους που αγωνίζονται

Σε δήλωσή του στον «Ρ» ο Νίκος Γόντικας, γραμματέας της ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ, υποψήφιος βουλευτής και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πελοποννήσου, σημειώνει:

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και η δημοτική αρχή Τρίπολης υπηρετούν μια πολιτική που διευκολύνει την ασύδοτη δράση των επιχειρηματιών, που έχουν το θράσος να κατασκευάζουν τις εγκαταστάσεις και μετά να ζητούν αδειοδοτήσεις. Ο δρόμος του αγώνα είναι μακρύς και δύσκολος, θέλει οργάνωση και πειθαρχία, θέλει στόχους και προοπτική, είναι όμως μονόδρομος για την αντιμετώπιση της βαρβαρότητας που ζούμε. Σε αυτό το δρόμο το ΚΚΕ θα είναι μαζί με το λαό μαζί με όσους αγωνίζονται. Οταν πλατιά, φτωχά λαϊκά στρώματα βιώνουν τις συνέπειες της βάρβαρης καπιταλιστικής κρίσης αυτοί έρχονται και προσπαθούν να αδειοδοτήσουν μια καπιταλιστική επένδυση που καταστρέφει τον τόπο, το βιος των λαϊκών οικογενειών και μικρομεσαίων αγροτών.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο όχι μόνο δεν υιοθετεί τη συνολική μας θέση για τη διαχείριση των βιομηχανικών αποβλήτων με κεντρικό σχεδιασμό από ενιαίο κρατικό φορέα, αλλά δεν δέχεται ούτε την αλλαγή της χωροθέτησης της μονάδας προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφική και επικίνδυνη για την υγεία και το περιβάλλον μόλυνση του περιβάλλοντος και του υδροφόρου ορίζοντα. Είναι τέτοιες οι δεσμεύσεις τους προς το μεγάλο κεφάλαιο και τους επιχειρηματίες της περιοχής που "κλείνουν" τα μάτια ακόμα και στις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ