Τετάρτη 12 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οταν ο Χριστόδουλος υπόσχεται...

Αν υποψιαστώ.., που λένε! Η ίδια η έκθεση της Οικονομικής Υπηρεσίας της Εκκλησίας βεβαιώνει ότι ο Χριστόδουλος δεν έδωσε ούτε δραχμή στους σεισμοπαθείς από τα 300 εκατομμύρια που υποσχέθηκε ότι θα δώσει! Και ας είχε χαλάσει τον κόσμο στη ρεκλάμα, και ας έφερε τις εικόνες από το Αγιον Ορος κι ας μην άφησε καταυλισμό για καταυλισμό με την αγιαστούρα του..!

Ακούγαμε χτες το πρωί τον εκπρόσωπό του να μιλά σε ραδιοφωνικό σταθμό και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας... Ασε που δεν καταλαβαίναμε τι ήθελε να πει, έτσι που τα μπέρδευε «παπαδίστικα». Τη μία έλεγε ότι τα χρήματα δε δόθηκαν ακόμα γιατί οι σεισμόπληκτοι δεν προτιμάνε τους οικισμούς και την άλλη ότι η εκταμίευση των χρημάτων είναι μια πολύπλοκη υπόθεση και γι' αυτό χρονοβόρα... Πάντως, κατέληξε λέγοντας ότι τα χρήματα θα δοθούν σε κάποιο... εύλογο διάστημα.

Θα δούμε. Πάντως, απ' ό,τι φαίνεται, ο αρχιεπίσκοπος έχει τάξει κι άλλα κι άλλα. Ετσι, πριν λίγες μέρες βγήκε στο κεντρικό δελτίο του «Σκάι» ένας σεισμόπληκτος ανάπηρος και πολύτεκνος, μετά της συζύγου και των τέκνων και ζητούσε ταπεινά από τον κ. Χριστόδουλο να του φτιάξει το σπίτι που του έταξε... Διότι, έλεγε, δεν μπορεί ένας αρχιεπίσκοπος να μην κρατά το λόγο του. Μπορεί;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ