Τετάρτη 2 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Το νταμπλ ο Ολυμπιακός

Με γκολ του Φουστέρ στο 119' της παράτασης ο Ολυμπιακός κατάφερε να λυγίσει με 2-1 τον Ατρόμητο στον 70ό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ και κατέκτησε το 25ο κύπελλο της ιστορίας του και κάνοντας το νταμπλ φέτος. Οι πρωταθλητές Ελλάδας παραλίγο να πληρώσουν ακριβά την καθίζηση που υπέστησαν στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στους παίκτες του Δώνη που το πάλεψαν, ωστόσο ένα λάθος στην άμυνά ένα λεπτό πριν οδηγηθεί ο τελικός στην διαδικασία των πέναλτι ήταν μοιραίο για τον στόχο τους. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Τζιμπούρ στο 28΄ και σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος και πιο δραστήριος στο Α' μέρος χάνοντας και πέναλτι στο 25' με τον Χολέμπας. Για τον Ατρόμητο ισοφάρισε ο Ιγκλέσιας στο 76΄ και αφού προηγουμένως οι Περιστεριώτες είχαν αρχίσει να ξεθαρρεύουν βλέποντας την κοιλιά στην απόδοση του Ολυμπιακού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Τάτος (63' λ.τρ. Καραμάνος), Επστάιν, Μπρίτο (77' Σφακιανάκης), Ιγκλέσιας (97' Ζουέλα), Δημούτσος, Μήτρογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μανιάτης (103' Μοντέστο), Ορμπάιθ, Μακούν (82' Φουστέρ), Τζιμπούρ, Μιραλάς, Αμπντούν (71' Φετφατζίδης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ