Τετάρτη 2 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
Ψάχνουν τζάμπα εργάτες με άλλοθι τον «εθελοντισμό»

Τζάμπα εργάτες αναζητούν κυβέρνηση, δημοτική αρχή της Αθήνας, «παράγοντες» του αθλητισμού, στα πρότυπα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, να τους κάνουν τη λάντζα δωρεάν σε μια σειρά σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις.

Δήμος Αθηναίων και ΣΕΓΑΣ διοργανώνουν στις 20/5 τον 1ο Ημιμαραθώνιο Ακρόπολις (21.100 μ.) και παράλληλους αγώνες δρόμου 8 και 3 χιλιομέτρων για άνδρες και γυναίκες, 700 μέτρων για άτομα με ειδικές ανάγκες. Για να «βγάλουν» τη διοργάνωση ζητούν «εθελοντές». Στην «ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής εθελοντή» κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να συμπληρώσει πλήρη στοιχεία ταυτότητας. Στο τέλος καλείται να δηλώσει ότι: «Συμφωνώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου στοιχείων (σ.σ.: φακέλωμα προς κάθε μελλοντική χρήση) και συναινώ στη χρήση της εικόνας μου για τους σκοπούς του Προγράμματος Εθελοντισμού της Διοργάνωσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου, όχι μόνο από την Οργανωτική Επιτροπή αλλά και από τις Δημόσιες Αρχές που συμβάλουν στην άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης. Η παρούσα Αίτηση Συμμετοχής αναφέρεται αποκλειστικά στην προσφορά των εθελοντικών υπηρεσιών μου και δεν αναφέρεται σε καμία περίπτωση έμμισθης εργασιακής σχέσης (σ.σ.: τον δένουν με δήλωσή του). Αποδέχομαι όλους τους παραπάνω όρους συμμετοχής, τους οποίους θεωρώ αναπόσπαστο μέρος της παρούσης αίτησης συμμετοχής».

Σημειωτέον ότι η εκλεγμένη με στήριξη ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ/Οικολόγων δημοτική αρχή της Αθήνας το έχει κάνει σύστημα να εκμεταλλεύεται έτσι κόσμο για να καλύψει μια σειρά από ανάγκες της. Θυμίζουμε ότι με την Ελληνική Ομοσπονδία Τάε Κβο Ντο, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, συνδιοργανώνουν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Νέων (11-17/6). «Στη διοργάνωση υπολογίζεται να λάβουν μέρος 38-42 κράτη και να επισκεφθούν τη χώρα μας περισσότεροι από 3.000 "αθλητικοί τουρίστες" (αθλητές, συνοδοί, γονείς και φίλοι), οι οποίοι θα παραμείνουν 7-8 ημέρες, έχοντας ως βασικό κίνητρο τη συμμετοχή - παρακολούθηση των αγώνων Τάε Κβο Ντο». Για να τους εξυπηρετήσει ζητά πάλι «εθελοντές» τάζοντάς τους στη σχετική ανακοίνωση «εκπαιδευτικό υλικό, διαπιστεύσεις, στολή, καθώς και βεβαίωση συμμετοχής». Ρούχα κι ένα χαρτί προϋπηρεσίας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ