Παρασκευή 4 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Πετυχημένη πρεμιέρα

Χτες η Ιωάννα Κουτσού -στην αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ταε Κβο Ντο που γίνεται στο Μάντσεστερ- κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -46 κιλά και ο Νίκος Πολίτης το χάλκινο στα -54 κιλά. Η Κουτσού κέρδισε με 11-2 την Τζούλια Τζορντάνο (Ιταλία), με 4-2 την Χαγιάλα Γκουλίεβα (Αζερμπαϊτζάν), στον ημιτελικό επικράτησε στα σημεία της Ρουκίγιε Γιλντιρίμ (Τουρκία) και στον τελικό νίκησε με 5-3 την Ελάια Τοροντέγκι (Ισπανία).

Ο Πολίτης επικράτησε του Ντμίτρο Γκλουσένκο (Ουκρανία) με 4-1, του Ρομπέρτο Φελντ (Σουηδία) με 9-6, στον προημιτελικό του Εμανουέλε Ριέμα (Ιταλία) με 4-1, αλλά στον ημιτελικό ηττήθηκε από τον Σεϊφούλα Μαγκομέντοβ (Ρωσία) με 6-10.

Στα προημιτελικά, όπου έχασε από τον Φόλκερ Βότζιχ (Γερμανία) με 5-6, σταμάτησε η πορεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στα +87 κιλά. Το ίδιο και για την Μαργαρίτα Μιχαηλίδου, η οποία στα -62 κιλά έχασε με 10-0 από την Μαρλέν Αρνουά (Γαλλία).

Σήμερα θα αγωνιστούν οι Μάριος Τσουρδίνης (-58 κ.), Κωνσταντίνος Γκόλτσιος (-87 κ,), Φωτεινή Μπίρμπα (-49 κ.), Νίκη Αθανασοπούλου (+73 κ.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ