Παρασκευή 4 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ
Εστησαν σόου στο στρατόπεδο συγκέντρωσης

Επιθεώρηση στο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα πραγματοποίησαν χτες εκπρόσωποι μεταναστευτικών κοινοτήτων, που συνεργάζονται με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην εφαρμογή των αντιμεταναστευτικών μέτρων, μέρος των οποίων αποτελεί η λειτουργία των στρατοπέδων. Οι περισσότεροι είναι μέλη της Ενωσης Μεταναστών Ελλάδας.

Εστησαν λοιπόν ένα τέτοιο σόου χτες για να δείξουν ότι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης τα αποδέχονται ακόμα και οι εκπρόσωποι μεταναστών. Ποιοι είναι οι «εκπρόσωποι» των μεταναστών; Ο πρόεδρός της Ενωσης Μεταναστών Ελλάδος Ζ.Ν. Κολομπανί έχει διατελέσει πρόεδρος της βραχύβιας Επιτροπής Αντιρατσισμού και Μετανάστευσης του ΛΑ.Ο.Σ. αλλά και αρθρογράφος στην εφημερίδα του ΛΑ.Ο.Σ. «Αλφα 1». Επιπλέον, ο Αδ. Γεωργιάδης πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. που έχει προσχωρήσει στη ΝΔ, έχει δηλώσει σχετικά για τον πρόεδρο της ΕΜΕ ότι είναι εκείνος που εκ μέρους των μεταναστών ζητά αυστηρότερη μεταναστευτική πολιτική και τον έχει συγχαρεί για τις θέσεις του.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Σ.Μ. Τζαμίλ, αντιπρόεδρος της Ενωσης και πρόεδρος του πολιτιστικού συνδέσμου Ελλάδας-Πακιστάν, δήλωσε χτες πως σε σύντομο χρόνο η κυβέρνηση έκανε ένα ...θαύμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ