Σάββατο 19 Μάη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Καθοριστικό φινάλε

«Τα ψέμματα τελείωσαν». Αύριο το βράδυ, με την ολοκλήρωση της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στα πλέι οφ της Super League, τα σενάρια θα δώσουν τη θέση τους στα δεδομένα. Στο ΟΑΚΑ θα αναδειχθεί οριστικά η ομάδα που θα πάρει την πρώτη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Το αποτέλεσμα στο γήπεδο του Αμαρουσίου, σε συνάρτηση με το τι θα συμβεί στην Τούμπα θα καθορίσει τη σειρά κατάταξης για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις στη βαθμολογία και την αντιστοίχησή τους με τα εισιτήρια για το Europa League.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ (20.00, NS-1) μονομαχούν για το δικαίωμα, την επόμενη σεζόν, να... κουνήσουν το σεντόνι του Champions League. Ωστε να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για εισροή περισσοτέρων εσόδων στα ταμεία τους. Ο Παναθηναϊκός - εκτός της παρουσίας των φιλάθλων του - έχει το πλεονέκτημα (που πολλές φορές έχει μετατραπεί σε μειονέκτημα μιας ομάδας) να ικανοποιείται και με την ισοπαλία. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το μειονέκτημα (που άλλες φορές έχει αποδειχτεί πλεονέκτημα) ότι στοχεύει μόνο σε ένα αποτέλεσμα. Τη νίκη.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα (20.00, NS-2), ΠΑΟΚ και Ατρόμητος καλούνται να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους, όπως απουσίες (ειδικά για τους γηπεδούχους), κούραση, απογοήτευση και να διεκδικήσουν τη νίκη με διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι - αν ευνοηθούν από το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ - για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο που οδηγεί στα play offs του Europa League. Οι φιλοξενούμενοι για ν' αποφύγουν την τελευταία θέση και το χειρότερο εισιτήριο (υποχρεώσεις τον Ιούλη) για τη διοργάνωση.

Η βαθμολογία, πριν το εναρκτήριο λάκτισμα, είναι: Παναθηναϊκός 11, ΑΕΚ 9, ΠΑΟΚ 7, Ατρόμητος 5.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ