Σάββατο 19 Μάη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Κρίσιμες αναμετρήσεις

Μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE και το ενδιαφέρον στρέφεται στο «καπάρωμα» των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου, για τη μία ακόμη που απομένει, αφού οι άλλες δύο έχουν ήδη κλείσει, από Βέροια και Πανθρακικό.

Σημαντικές είναι οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στην Πάτρα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Καλλονή, στα Μέγαρα όπου ο Βύζας που δίνει μάχη παραμονής θα υποδεχτεί τον Πανσερραικό και στην Κατερίνη όπου ο Πιερικός θα φιλοξενήσει το Φωκικό. Αναλυτικά το αυριανό πλήρες πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής: Καλλιθέα-Επανομή (ΟΤΕ TV), Παναχαϊκή-Καλλονή (OTE TV), Βύζας-Πανσερραϊκός, Βέροια-Ηρακλής Ψαχνών, Πανθρακικός-Γιαννιτσά, Πιερικός-Φωκικός, Λάρισα-Αγρ. Αστέρας. Βαθμολογία: Βέροια 69, Πανθρακικός 67, Καλλιθέα 58, Παναχαική-Πλατανιάς 57, Πιερικός 54, Καλλονή 53, Πανσερραικός 51. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 17.00.

FOOTBALL LEAGUE 2

Μια νίκη χρειάζονται αύριο Απόλλωνας στον πρώτο όμιλο και Εθνικός Γαζώρου στο δεύτερο για να αγκαλιάσουν την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία. Η ομάδα της Ριζούπολης παίζει εκτός έδρας με τον Ηλυσιακό ενώ ο Εθνικός στις Σέρρες με τον Τύρναβο. Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής: 1ος ΟΜΙΛΟΣ: Πανηλειακός-Κεραυνός Γλυφάδας, Χανιά-Ζακύνθος, Ρούβας-Αστέρας Μαγούλας, Ηλυσιακός-Απόλλωνας, Προοδευτική-ΠΑΟ Ρουφ. Ρεπό η Καλαμάτα. Βαθμολογία: Απόλλωνας 36, Πανηλειακός 34. 2ος ΟΜΙΛΟΣ: Εθνικός Γαζώρου-Τύρναβος, ΑΕΠ Ηρακλής-Νίκη Βόλου, Αετός Σκύδρας-Οδυσσέας, Μεγ. Αλέξανδρος-Καλαμαριά, Τηλυκράτης-Βατανιακός, Οικονόμος-Δόξα Κρανούλας. Βαθμολογία: Εθνικός Γαζώρου 40, Νίκη Βόλου 37.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 17.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ