Σάββατο 19 Μάη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΑ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ; ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ; «Η κοινωνία θα επιβάλει και πάλι την ατζέντα της που είναι (...) η αναχαίτιση της καταστροφικής πορείας του Μνημονίου» (από την ΑΥΓΗ).

ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3: «Η χώρα θα παραμείνει στο ευρώ και μετά τις εκλογές. Οι επόμενες κυβερνήσεις θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν ένα κάποιο πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής. Οποιες διαφορές και να έχει από το Μνημόνιο, θα κατατείνει στους ίδιους, βασικούς, στόχους και θα χρησιμοποιεί, σε γενικές γραμμές, τα ίδια μέσα (...) θα υποχρεωθεί να κρατήσει "ζωντανή" τη δανειακή σύμβαση. Πάνω στην οποία θα επιδιώξουν να γράψουν το δικό τους "Μνημόνιο 3"» (από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ: «Είναι σαφές ότι μετά τις εκλογές του Ιουνίου η Ελλάδα θα έχει κυβέρνηση - κανένα κόμμα δεν αντέχει να χρεωθεί δεύτερη αποτυχία ως προς αυτό (...) είναι προφανές ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα πρέπει να προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου (...) Σ' αυτό το πεδίο το ΠΑΣΟΚ έχει την ευκαιρία να μετατρέψει την αδυναμία του σε δύναμη» (από τα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ