Παρασκευή 25 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αναβιώσεις...

Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον σκηνοθετεί τη δραματική περιπέτεια με τίτλο «Ολα τα όμορφα άλογα», που θα μεταδώσει απόψε στις 01.30 το MEGA.

Τέξας, τέλη της δεκαετίας του '40. Οταν η μητέρα του Τζον, Γκρέιντι Κόουλ, πουλά το ράντσο όπου μεγάλωσε, εκείνος εγκαταλείπει τον τόπο του σε αναζήτηση της μεγάλης περιπέτειας, παρέα με το φίλο του, τον Λέισι Ρόουλινς. Ταξιδεύοντας προς το Νότο και φλερτάροντας με την ιδέα της ζωής ενός καουμπόι, συναντούν στο δρόμο τους έναν ζωηρό έφηβο, τον Μπλέβινς, ο οποίος θα τους φέρει μόνο μπελάδες. Ο Τζον και ο Λέισι καταλήγουν σε μια μεξικανική χασιέντα, όπου δαμάζουν άγρια άλογα. Ο Τζον ερωτεύεται την Αλεχάντρα, την όμορφη κόρη του πλούσιου ιδιοκτήτη του ράντσου, παρά τις οικογενειακές απαγορεύσεις. Ο Τζον θα ακολουθήσει το άγριο μονοπάτι της καρδιάς και του πάθους του και θα βρεθεί στη φυλακή, κατηγορούμενος για φόνο, εξαιτίας του επικίνδυνου αυτού ρομάντζου. Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Χένρι Τόμας, Πενέλοπε Κρουζ, Λούκας Μπλακ, Ρούμπεν Μπλέιντς, Μίριαμ Κόλον, Μπρους Ντερν, Ρόμπερτ Πάτρικ, Σαμ Σέπαρντ, Χούλιο Οσκαρ Μετσόσο.

Στις 21.00 ο ALPHA θα μεταδώσει το κοινωνικό δράμα με τίτλο «Η αναβίωση ενός θρύλου», σε σκηνοθεσία Ροντ Λούρι.

Ενας αθλητικογράφος που ψάχνει απεγνωσμένα το άρθρο που θα απογειώσει τη καριέρα του, βρίσκει τυχαία το θέμα του με ένα απροσδόκητο τρόπο. Σώζοντας τυχαία τη ζωή ενός άστεγου από την επίθεση μιας ομάδας νεαρών, διαπιστώνει στη πορεία ότι βοήθησε ένα λαμπρό αστέρι του μποξ που μεσουράνησε τα προηγούμενα χρόνια. Αν και όλοι πίστευαν ότι ο μεγάλος αθλητής δεν βρίσκεται στη ζωή, ο Ερικ θα τον ξαναφέρει στην επικαιρότητα, μέσα από ένα προσωπικό ταξίδι και των δύο, που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τις ανθρώπινες σχέσεις αλλά και το νόημα της ζωής... Παίζουν: Τζος Χάρτνετ, Σάμιουελ Τζάκσον, Κάθριν Μόρις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ