Σάββατο 26 Μάη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE 2
Πέφτει η αυλαία

Πέφτει αύριο η αυλαία στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2 με τη διεξαγωγή της τελευταίας 22ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους.

Στον πρώτο όμιλο τα πράγματα όσον αφορά τον πρωταθλητή έχουν ξεκαθαρίσει από την περασμένη αγωνιστική οπότε ο Απόλλωνας στέφθηκε πρωταθλητής και μετά από επτά χρόνια επιστρέφει στη FOOTBALL LEAGUE. Τώρα απομένουν οι δύο θέσεις αφού ο Πανηλειακός έχει «καπαρώσει» την άλλη, με Ζάκυνθο, Κεραυνό Γλυφάδας, Καλαμάτα να έχουν τον πρώτο λόγο.

Στον 2ο όμιλο σε εκκρεμότητα είναι ποια ομάδα θα είναι πρωταθλήτρια αφού η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της διοργανώτριας αρχής για την τύχη του ματς Εθνικού Γαζώρου-Τυρνάβου μετατέθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη. Ετσι για τις άλλες θέσεις των πλέι οφ εκτός του Γαζώρου που έχει προβιβαστεί θα παλέψουν Οικονόμος, Καλαμαριά, Νίκη Βόλου και Τηλυκράτης.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα: 1ος ΟΜΙΛΟΣ: Κεραυνός Γλυφάδας-Χανιά, Καλαμάτα-Ρούβας, Ζάκυνθος-Ηλυσιακός, Αστ. Μαγούλας-Προοδευτική, Απόλλωνας-ΠΑΟ Ρουφ. Ωρα έναρξης 16.00. Ρεπό: Πανηλειακός. 2ος ΟΜΙΛΟΣ: Εθνικός Γαζώρου-ΑΕΠ Ηρακλής, Τύρναβος-Αετός Σκύδρας, Νίκη Βόλου-Μεγ. Αλέξανδρος, Οδυσσέας-Τηλυκράτης, Καλαμαριά-Οικονόμος, Βατανιακός-Δόξα Κρανούλας. Ωρα έναρξης 19.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ