Σάββατο 9 Ιούνη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΟΜΙΛΟΣ
Μεσογειακό ντέρμπι

Με ένα... μεσογειακό ντέρμπι ξεκινάει αύριο ο τρίτος όμιλος, αφού η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία. Στην άλλη αναμέτρηση η Ιρλανδία θα κοντραριστεί με την Κροατία.

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ (19.00 ΕΤ1)

Στο Γκτανσκ οι «μουτσάτσος» του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τη διοργάνωση και να δείξουν από την αρχή ότι είναι από τα μεγάλα φαβορί του θεσμού. Στα υπέρ, μια πλειάδα έμπειρων παικτών που μπορούν να αγωνιστούν σε αρκετές θέσεις (Χουάν Φραν, Αμπελάρδο, Σέρχιο Ράμος, Ινιέσταμ, Φάμπεργκας) γερή επίθεση με Τόρες, Γιορέντε και τερματοφύλακα τον πολύπειρο Κασίγιας. Μεγάλος απών ο τραυματίας Πουγιόλ.

Στην αντίπερα όχθη, η Ιταλία, που θα στηριχθεί στους παίκτες της Γιουβέντους, αν και ομοιογενής ομάδα ασφαλώς έχει επηρεαστεί από το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο καμπινάτο κάτι που παραδέχτηκε και ο προπονητής Τσέζαρε Πραντέλι. Οπλο της η άμυνα με εγγυητή τον Μπουφόν.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ (21.45 ΕΤ 1)

Στη... μάχη των αουτσάιντερ στο Πόζναν τα προγνωστικά είναι παρακινδυνευμένα. Η ιρλανδική καρδιά είναι... παντρεμένη με την ιταλική τακτική ενός μετρ του είδους του Τζιοβάνι Τραπατόνι. Ο γηραιότερος κόουτς της διοργάνωσης, μια «αλεπού» των πάγκων, είναι και το ατού των σκληροτράχηλων Ιρλανδών. Από την άλλη μεριά, οι Κροάτες του Σλαβεν Μπίλις, ομάδα απρόβλεπτη, ικανή για όλα, θα στηριχθεί στην καθοδήγηση από το κέντρο του Μόντριτς και του Κράτσναρ.


Κόντρα στην Ιταλία κάνει πρεμιέρα σήμερα η κάτοχος του τίτλου και φαβορί της φετινής διοργάνωσης Ισπανία

Eurokinissi

Κόντρα στην Ιταλία κάνει πρεμιέρα σήμερα η κάτοχος του τίτλου και φαβορί της φετινής διοργάνωσης Ισπανία

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ