Σάββατο 9 Ιούνη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δ' ΟΜΙΛΟΣ
Λεπτές ισορροπίες

Επί ουκρανικού εδάφους ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η πρώτη αγωνιστική του ΕΥΡΩ 2012, με το κλασικό ντέρμπι Γαλλίας - Αγγλίας, αλλά και την αναμέτρηση της οικοδέσποινας Ουκρανίας με τη Σουηδία, σε έναν όμιλο που θεωρείται από τους πιο αμφίρροπους.

ΓΑΛΛΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ (19.00, ΕΤ 1)

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και αυτό το γνωρίζουν καλά τόσο ο τεχνικός των «τρικολόρ» Λοράν Μπλαν, όσο και ο συνάδελφός του των «λιονταριών» Ρόι Χόγκτσον. Πρώτο μέλημα για τους Γάλλους είναι να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους όπως τονίζει ο Μπλαν και στη συνέχεια να φτάσουν με οργάνωση στο γκολ. Ομάδα χαμηλών τόνων θα στηριχθεί στον οίστρο των Ριμπερί - Μπενζεμά αλλά και στη σωστή κυκλοφορία της μπάλλας. Οσον αφορά την Αγγλία, ο Χόγκτσον έχει κάθε λόγο να είναι... σκασμένος αφού θα στερηθεί των υπηρεσιών, στους δυο πρώτους αγώνες της διοργάνωσης, του φυσικού ηγέτη και σκόρερ Γουέιν Ρούνι που είναι τιμωρημένος. Τα... κάστανα στην επίθεση καλείται να βγάλει ο Γουέλμπεκ, αφού ο Ντεφόε απουσιάζει εκτάκτως λόγω του θανάτου του πατέρα του (γύρισε στην Αγγλία).

ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ (21.45, ΕΤ 1)

Με... ελληνικό χρώμα η αναμέτρηση στο Κίεβο. Προπονητής στην Ουκρανία είναι ο γνωστός μας από τη θητεία του στην Ελλάδα Ολεγκ Μπλαχίν, που πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει την υπέρβαση, ενώ στο στρατόπεδο της Σουηδίας στα μετόπισθεν είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού Ολαφ Μέλμπεργκ, που εμπιστεύεται ο τεχνικός του Ερικ Χάμρεν. Προβάδισμα, λόγω έδρας, έχουν οι γηπεδούχοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ