Σάββατο 9 Ιούνη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Επιχειρηματικά τερτίπια

Η... μόδα των επιχειρηματιών - παραγόντων (ουσιαστικά εκβιάζοντας ψυχολογικά) να καλούν το φίλαθλο να πληρώσει τα «σπασμένα» που δημιούργησαν ομόλογοί τους στην εταιρεία/ομάδα, υλοποιείται και στον Παναθηναϊκό. Χτες, ο επιχειρηματίας, Γ. Αλαφούζος, παρουσίασε το σωματείο που (ο ίδιος δημιούργησε και) ανέλαβε να πραγματώσει το εγχείρημα. Είναι χαρακτηριστική η αναφορά του «οποιοσδήποτε οπαδός δεν μπορεί να είναι αχάριστος προς τους μετόχους, που έβαλαν χρήματα ή προσπάθεια»...

Ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι «ως εκπρόσωπος του σωματείου υπέγραψα συμφωνητικό με την εταιρεία Green Dream για να πάρουμε τις μετοχές του Γ. Βαρδινογιάννη». Στη συνέχεια όμως, παραδέχτηκε πως σωματείο, ουσιαστικά, δεν υφίσταται! «Ελπίζουμε την επόμενη βδομάδα να μας αναγνωρίσει το Πρωτοδικείο».

Την ίδια ώρα, ο κόσμος καλείται από το υστέρημα του να βάλει τουλάχιστον «250 ευρώ για να γίνει κανείς μέλος. Βέβαια, ο καθένας βάζει όσα χρήματα θέλει και θα ανεβαίνει στην κλίμακα των μελών. Μετά την πρώτη αρχική εισφορά θα υπάρχει μία ετήσια εισφορά, την οποία βάλαμε στα 180 ευρώ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ