Τετάρτη 12 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μας μαλώνουν...

ΕΝΤΑΞΕΙ, εδώ στην Ελλάδα είναι γνωστό ότι είμαστε λίγο παλιο-χαρακτήρες και ...πανικοβαλλόμαστε εύκολα από όσα ακούμε και όσα συμβαίνουν και αυτό συνέβη και τώρα στην περίπτωση του ιού της γρίπης, που έχει προσβάλει την Ευρώπη.

Το καλό, πάντως, είναι ότι έχουμε τέτοια πολιτική ηγεσία, που ...εντοπίζει αμέσως τα παραστρατήματά μας και μας ψέγει με δηλώσεις στα ΜΜΕ, όπως έκανε και τούτη τη φορά η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Μόνο, που ίσως επιλέξανε ...κακή περίοδο να μας κάνουν τέτοιες συστάσεις. Διότι μπορεί να έχει έρθει το 2000, πλην, όμως, δεν ξεχάσαμε και τόσο εύκολα το 1999! Κάθε άλλο, θα λέγαμε...

Ούτε τις περίφημες ιστορίες με τα μολυσμένα τρόφιμα ξεχάσαμε, όπου η κυβέρνηση είχε δηλώσει ευθαρσώς ότι ...δεν έχει ιδέα τι γίνεται, ούτε και άλλα δείγματα ασχετοσύνης και ανοργανωσιάς, όπως την περίοδο των σεισμών, που ακόμα ταλαιπωρούν κόσμο και κοσμάκη.

Οσο για την κατάσταση στα νοσοκομεία, τις δυνατότητες και την ετοιμότητά τους, καλύτερα να μη μιλήσουμε. Διότι, άσχετα με τις καλές προθέσεις των γιατρών, ως γνωστόν, πάσχουμε στις υποδομές και πάσχουμε άσχημα. Και είναι γνωστό ποιος φταίει γι' αυτό...

ΦΑΓΩΘΗΚΑΝΕ εκεί στη Νέα Δημοκρατία με το θέμα των ελληνοποιήσεων. Μιλάνε για κυκλώματα, παρανομίες και δίκτυα. Οχι πως δεν υπάρχουν τέτοια. Υπάρχουν και παρα-υπάρχουν και, μάλιστα, επί κυβέρνησης ΝΔ άρχισε να δημιουργείται αυτό το σκηνικό.

Ομως, βρε παιδί μου, αυτό το κόμμα πραγματικά δίνει προς τα έξω την εικόνα του «ό,τι θυμάται χαίρεται», σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να κάνει μια κάποια αντιπολίτευση.

Είναι φανερό ότι θέλει να μεταφέρει την πολιτική αντιπαράθεση σε υποθέσεις ...αστυνομικού χαρακτήρα και σκανδάλων, όπως έχει κάνει και όλο το προηγούμενο διάστημα. Ομως, δεν πείθει κανέναν ότι το κάνει από αγανάκτηση και τιμιότητα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ