Τετάρτη 12 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
Ημερίδα για το Σύμφωνο Σταθερότητας

Επίσης κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνέντευξης Τύπου οι «Νομικοί για την Ειρήνη», ανακοίνωσαν ότι θα διοργανώσουν ημερίδα την Πέμπτη 27 του Γενάρη 2000, με θέμα: «Το Σύμφωνο Σταθερότητας για τη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη». Η ημερίδα θα φιλοξενηθεί στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας και θα ξεκινήσει στις 5.30 μμ.

Εισηγητές στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα είναι ο Αντώνης Αντανασιώτης, δικηγόρος, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, ο οποίος στην εισήγησή του θα αναφερθεί: «Στο Σύμφωνο Σταθερότητας». Η δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη, η οποία θα αναφερθεί στη «νέα τάξη πραγμάτων». Ο Αγγελος Ρέμπης, τέως εφέτης, θα μιλήσει για «τα δημοκρατικά δικαιώματα στο φως του Συμφώνου Σταθερότητας». Καθώς επίσης και ο Δημήτρης Καλτσώνης, διδάκτωρ κοινωνιολογία δικαίου, που θα αναπτύξει στην εισήγησή του τις «εξελίξεις στο διεθνές δίκαιο και Σύμφωνο Σταθερότητας».

Παράλληλα, στην ημερίδα θα κάνουν παρεμβάσεις ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας Τάκης Παππάς, ο δικηγόρος Ιορδάνης Προυσανίδης, ο δικηγόρος και πρόεδρος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας Κώστας Τουμασάτος και η δικηγόρος Χαρά Μαρούλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ