Κυριακή 24 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Με τσιγγάνικη «σαμπάνια»

Σε μια εκρηκτική μουσική βραδιά, με έντονα βαλκανική και τσιγγάνικη σφραγίδα, προσκαλεί ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς, ο οποίος δίνει μία και μοναδική συναυλία στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στις 30 Ιουνίου (9.30μμ).

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής και στη χώρα μας συνθέτης, ο οποίος επιμένει να δηλώνει Γιουγκοσλάβος - έχει γεννηθεί στο Σεράγεβο από Κροάτη πατέρα και Σέρβα μητέρα - αυτή τη φορά έχει στις αποσκευές του την καινούρια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Champagne for Gypsies», η οποία θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη. Μια δουλειά με μεγάλες διεθνείς συνεργασίες όπως οι Gipsy Kings, οι Gogol Bordello, Florin Salam, Stephan Eicher, για να αναφέρουμε μερικούς, με μουσικές και τραγούδια σε έντονο ρυθμό που ξεσηκώνουν με τον μοναδικό τρόπο του Γκόραν Μπρέγκοβιτς. Και αυτή τη φορά, όπως άλλωστε το συνηθίζει, η μουσική και τα τραγούδια του ως επίκεντρο έχουν τα χάλκινα.

Ο Μπρέγκοβιτς, πάντα με την «Μπάντα του για Γάμους και Κηδείες», υπόσχεται ένα βράδυ που θα μείνει αξέχαστο. Με τις μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες, που τον έκαναν παγκοσμίως γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό στο ευρύ κοινό: Kalasnjikov, Mesecina, In the Death Car, Get the Money, Ederlezi κλπ. Ομως εκτός από τα παλιότερα και αγαπημένα τραγούδια, θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό ν' ακούσει τα καινούρια του τραγούδια πριν την κυκλοφορία τους. Το πρόγραμμα - ένα πανόραμα βαλκανικών ήχων και ρυθμών, μία μοναδική συναυλία που υπόσχεται πολλά Gipsy γκάζια... Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ (γενική είσοδος), 15 ευρώ (φοιτητικό), 10 ευρώ (για ανέργους). Τα εισιτήρια θα προπωλούνται στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι), στα «Public» και ηλεκτρονικά μέσω του Viva.gr. Πληροφορίες στο 210 3475518 και στα www.technopolis-athens.com και www.neorevma.gr.

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός». Τρόλεϊ: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά». Λεωφορεία: 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031, Στάση «Παλαιά Αγορά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ