Τετάρτη 12 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε προεκλογικούς ρυθμούς ο ΣΥΝ

Η εκλογική διακήρυξη και η συγκρότηση επιτροπής που θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό, προγραμματισμό και συντονισμό της προεκλογικής εκστρατείας, ήταν τα θέματα που απασχόλησαν και την προχτεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού, η οποία όμως δεν επεκτάθηκε εξαιτίας της απουσίας αρκετών μελών, που αποδίδεται στον... ιό της γρίπης.

Ταυτόχρονα, έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αφού η εκτίμηση που επικρατεί στην ηγεσία του κόμματος είναι ότι θα υπάρξει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και προετοιμάζεται αναλόγως.

Η «είδηση» από τη συνεδρίαση της ΠΓ είναι η διάθεση που εξέφρασαν τέσσερα μέλη της (Ν. Μπίστης, Θ. Μαργαρίτης, Σπ. Λυκούδης και Ν. Θεοδωρακοπούλου) να συμμετάσχουν στην εκλογική επιτροπή, γεγονός που αυτόματα αποκλείει την κάθοδό τους ως υποψηφίων για το βουλευτικό αξίωμα, στις επικείμενες εκλογές. Να υπενθυμίσουμε ότι στην εκλογική επιτροπή θα συμμετάσχουν στελέχη που δε θα είναι υποψήφιοι, ενώ επικεφαλής έχουν τεθεί οι Στ. Πιτσιόρλας και Ν. Χουντής.

Τέλος, αποφασίστηκε το εκλογικό συνέδριο του κόμματος να διεξαχθεί στις 28 - 29 Γενάρη. Το συνέδριο θα εγκρίνει το τελικό κείμενο της εκλογικής διακήρυξης και θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του Συνασπισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ