Τετάρτη 12 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΓ ΠΑΣΟΚ
«Προετοιμαζόμαστε για τις εκλογές»

Το συνέδριο θέσεων του ΠΑΣΟΚ που έχει προαναγγελθεί για τις αρχές Φλεβάρη - και για το οποίο φερόταν ότι θα ζητήσει την αναβολή του ο Α. Τσοχατζόπουλος - θα διεξαχθεί κανονικά, σύμφωνα με χτεσινές δηλώσεις του Κ. Σκανδαλίδη, που έγιναν σε ένα διάλειμμα της συνεδρίασης του ΕΓ του κόμματός του.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ανέφερε επίσης ότι το κόμμα του προετοιμάζεται για τις εκλογές και πως δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός στον κομματικό μηχανισμό. Οσο για την κυβέρνηση υποστήριξε ότι προχωρά με στόχο την ολοκλήρωση του έργου της και πρόταξε για μια ακόμα φορά την επίτευξη του «εθνικού στόχου» της ΟΝΕ. Επίσης, ο Κ. Σκανδαλίδης αναφέρθηκε στα περί «διεύρυνσης» του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι η τελευταία δεν αφορά μόνο «ηχηρά» ονόματα αλλά οποιονδήποτε συμφωνεί με το κυβερνών κόμμα καθώς και ότι αυτή η σύμπλευση δε σημαίνει ότι θα είναι αποκλειστικά εκλογική.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στη Νεολαία του ΠΑΣΟΚ, όπου επαναλαμβάνεται η παλιότερη εικόνα με την «εκσυγχρονιστική» πτέρυγα να καταγγέλλει την πλειοψηφία ότι προχωρά σε εναντίον της μεθοδεύσεις ενόψει του συνεδρίου της οργάνωσης, ο Κ. Σκανδαλίδης είπε ότι το θέμα δεν απασχόλησε το ΕΓ και πως το όλο ζήτημα αφορά αποκλειστικά τη Νεολαία του κόμματος. Η συνεδρίαση του ΕΓ συνεχιζόταν μέχρι αργά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ