Πέμπτη 28 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Νίκος Καλούδης
Νίκος Καλούδης
φωτό

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αξέχαστος σύντροφος, αγωνιστής δημοσιογράφος, ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΤΗΝΟΣ. Στη μνήμη του προσφέρω στο Κόμμα μέσω ΚΟΒ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, 20 ευρώ.

Κ. Κρεμμύδας

φωτό 2

Στη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΡΡΗ, ναυτεργάτη από τα Καρδάμυλα Χίου, αλλά και του ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ, προσφορά για τη συνέχιση του αγώνα του ΚΚΕ, του ποσού των 200 ευρώ στην ΚΟΒ Καρδαμύλων Χίου.

***

Στην μνήμη της αγαπημένης μου ξαδέλφης, ΝΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, αντί για στεφάνι, προσφέρω στην ΚΟΒ Ν. Μάκρης του ΚΚΕ, 50 ευρώ.

Αλέκα Παπαρήγα

* Στην μνήμη της αγαπημένης μου θείας, ΝΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, αντί για στεφάνι, προσφέρω στην ΚΟΒ Εξαρχείων του ΚΚΕ, 50 ευρώ.

Βασιλεία Παπαρήγα

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μου συντρόφων, ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, και, ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ (ΚΟΥΛΑΣ) ΜΩΡΑΪΤΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ μέσω Αχτίδας Καλλιτεχνών του ΚΚΕ.

Τσαγκάρη-Αναστασοπούλου Μαριάννα

***

φωτό

Στη μνήμη του παππού μου, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ΚΩΣΤΗ Π. ΔΗΜΟΥ, ο οποίος ενάντια στην λύσσα κάποιων συνέχιζε να έχει πίστη στις ιδέες του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία του πνοή, προσφέρω στην ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ.

Η εγγονή του, Τζωρτζίνα.


Κωστής Π. Δήμου
Κωστής Π. Δήμου

Μιχάλης Σαρρής
Μιχάλης Σαρρής

Νίκος Καραντηνός
Νίκος Καραντηνός

Γιάννης Τσαγκάρης
Γιάννης Τσαγκάρης

Αγγελική Μωραίτου
Αγγελική Μωραίτου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ