Τρίτη 6 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ξυλοδαρμός σε συνδικαλιστές!

Τη βία επιστράτευσαν ενάντια σε κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, μέλη της απερχόμενης διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων στο «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ» και άνθρωποι της εργοδοσίας, επειδή κατά τη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης του σωματείου, το κλιμάκιο θέλησε να μιλήσει με τον δικαστικό αντιπρόσωπο!

Η απερχόμενη διοίκηση και ο πρόεδρος του σωματείου Πολυμενάκος ζήτησαν από το κλιμάκιο να φύγει από το χώρο της συνέλευσης, με όλο και πιο αχαρακτήριστο τρόπο, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «εδώ είναι δικό μας το σωματείο, δε σας έχει εξουσιοδοτήσει κανείς» και άλλα. Οταν το κλιμάκιο θέλησε να περιμένει για να μιλήσει με τον δικαστικό, τα «αίματα» άναψαν και άρχισε ο ξυλοδαρμός και το πέταγμα των συνδικαλιστών έξω από το χώρο!

«Στόχος είναι να τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι για να περάσει το κλίμα ότι εκεί μέσα γίνεται ό,τι θέλει ο εργοδότης και οι συνδικαλιστές που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των μεγαλοεργοδοτών», τόνισε στο «Ρ» ένας από τους συνδικαλιστές που δέχτηκαν επίθεση, ο Δ. Φαφαλιός, μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων. «Συνυπεύθυνοι είναι και ο πρόεδρος του ΕΚΑ Γρ. Φελώνης και ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θ. Βασιλόπουλος, οι οποίοι - μέσω τηλεφώνου - έκριναν ότι δεν έπρεπε να ήμαστε εκεί».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ