Τρίτη 10 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ
Απαίτηση για περίθαλψη ανεξάρτητα από οφειλές

Συγκέντρωση την Παρασκευή 13 του Ιούλη, στις 9 το πρωί στο υπουργείο Εργασίας

Το ζήτημα των δραματικών συνεπειών που επιφέρει σε εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμπορους η αδυναμία καταβολής των εισφορών τους στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), αναδεικνύει ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων, Επαγγελματιών και Μικρών Εμπόρων στο Δήμο της Αθήνας, καλώντας σε συγκέντρωση την Παρασκευή, 13 του Ιούλη, στις 9 το πρωί, έξω από το υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29).

Με αφορμή την άρνηση της προέδρου του ΟΑΕΕ Γ. Κωτίδου να αποδεχτεί την απόφαση του ΔΣ ώστε να προσφερθεί περίθαλψη σε σοβαρά άρρωστη ασφαλισμένη, που επί 28 χρόνια πλήρωνε ανελλιπώς τις εισφορές της, κάτι που δεν μπορεί να κάνει το τελευταίο διάστημα λόγω της κρίσης και της πολιτικής που εφαρμόζεται, ο Σύλλογος καλεί στη συγκέντρωση και δηλώνει:

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας πιο οργανωμένα, πιο δυναμικά μέσα από το Σύλλογό μας και στις γειτονιές της Αθήνας, με τις Λαϊκές Επιτροπές μαζί με τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, ώστε το δικαίωμα στην υγεία να γίνει καθολικό και δωρεάν για όλο το λαό.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους - μικρούς εμπόρους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ασφάλισή τους να συσπειρωθούν στο σύλλογό μας.

Με τον ενωμένο αγώνα μας θα υπερασπίσουμε το δικαίωμα στην υγεία και την περίθαλψη.

Θα προχωρήσουμε σε κάθε είδους κινητοποίηση προκειμένου να μη μείνει κανένας συνάδελφος χωρίς ασφαλιστική κάλυψη ανεξάρτητα από χρέη στον ΟΑΕΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ