Παρασκευή 13 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ - ΕΜΠΟΡΟΙ
Σήμερα η κινητοποίηση για την ασφάλιση

Στις 9 το πρωί, στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου) η συγκέντρωση του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων και της ΟΒΣΑ

Την απαίτηση, που «αγγίζει» συνολικά τους αυτοαπαχολούμενους και μικρούς επαγγελματιοβιοτέχνες, έμπορους, αυτοκινητιστές, για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη προς όλους τους ασφαλισμένους του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), ανεξάρτητα από τα χρέη τους προς το Ταμείο, θα καταθέσουν σήμερα, Παρασκευή 13 του Ιούλη, με συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) στις 9 το πρωί, οι αγωνιστικές δυνάμεις των ΕΒΕ. Τη συγκέντρωση διοργανώνει ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων, Επαγγελματιών και Μικρών Εμπόρων στο Δήμο της Αθήνας, ενώ συμμετέχει και καλεί σε αυτή η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, η οποία είχε πρωτοστατήσει σε ανάλογες κινητοποιήσεις και πριν τις εκλογές.

Η βασική διεκδίκηση συμπληρώνεται από μια σειρά αιτήματα τα οποία αντιπαλεύουν την καταστροφική πολιτική που υλοποιείται ενάντια στις ασφαλιστικές κατακτήσεις και συνολικά το Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, ενώ μπορούν να διασφαλίσουν τη δυνατότητα του ΟΑΕΕ να στηρίξει τους ασφαλισμένους του και να παρέχει τις αναγκαίες υπηρεσίες.

Ο Σύλλογος δηλώνει στο αγωνιστικό του κάλεσμα: «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας πιο οργανωμένα, πιο δυναμικά μέσα από το Σύλλογό μας και στις γειτονιές της Αθήνας, με τις Λαϊκές Επιτροπές μαζί με τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, ώστε το δικαίωμα στην Υγεία να γίνει καθολικό και δωρεάν για όλο το λαό. Καλούμε όλους τους συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους - μικρούς εμπόρους, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ασφάλισή τους να συσπειρωθούν στο σύλλογό μας.

Με τον ενωμένο αγώνα μας θα υπερασπίσουμε το δικαίωμα στην υγεία και την περίθαλψη. Θα προχωρήσουμε σε κάθε είδους κινητοποίηση προκειμένου να μη μείνει κανένας συνάδελφος χωρίς ασφαλιστική κάλυψη ανεξάρτητα από χρέη στον ΟΑΕΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ