Τρίτη 17 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσική και θέατρο σε δήμους
«Νεφέλες»
«Νεφέλες»
  • Στο «Βεάκειο» του Πειραιά, δίνουν σήμερα (9 μ.μ.) συναυλία η Αλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευανθία Ρεμπούτσικα, με τον τίτλο «Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή». Το δίδυμο θα μας «ταξιδέψει» με συνθέσεις επηρεασμένες από την Ανατολή και τη Δύση, και αγαπημένα τραγούδια από την καριέρα τους.
  • Το έργο «Αγγέλα Παπάζογλου», παρουσιάζεται αύριο (9 μ.μ.) στο Κηποθέατρο του Δήμου Παπάγου. Σκηνοθεσία Λάμπρος Λιάβας - Αννα Βαγενά, σκηνικά - κοστούμια Μάριος Σπηλιόπουλος, μουσική επιμέλεια Λάμπρος Λιάβας. Την Αγγέλα ερμηνεύει η Αννα Βαγενά, Αναγνώστρια η Γιασεμί Κηλαηδόνη.
  • Στο «Βεάκειο» αύριο (9 μ.μ.) εμφανίζεται ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου. Μαζί του, η Ματούλα Ζαμάνη (τραγούδι) και πολλοί εξαιρετικοί μουσικοί.
  • Στο «Θέατρο Βράχων» Βύρωνα, σταματούν... αύριο (9 μ.μ.) οι αριστοφανικές «Νεφέλες», που ανέβασε το Εθνικό Θέατρο και που σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία στην πρεμιέρα τους στην Επίδαυρο (13-14/7). Μετάφραση Κ. Χ. Μύρης. Σκηνοθεσία Νίκος Μαστοράκης. Παίζουν: Γιάννης Μπέζος, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννης Νταλιάνης, Νίκος Ψαρράς, Τάνια Τρύπη κ.ά.
  • Στο θέατρο «Πέτρα» αύριο (9 μ.μ.) θα παρουσιαστεί το έργο για παιδιά «Ο μικρός πρίγκιπας». Διασκευή Χρίστου Κόκκινου - Γιάννη Οικονομίδη. Σκηνοθεσία: Χρίστος Κόκκινος. Παίζουν: Λήδα Σαμουηλίδου, Αννα Σταματουλάκη κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ