Παρασκευή 27 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Στην Αγγλία με το μυαλό... πίσω

Στην Αγγλία (Τσέστερ) βρίσκεται από χθες η ΑΕΚ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, στο οποίο εντάσσονται και πέντε δυνατά φιλικά (με Πρέστον 28/7, Μπλάκμπερν 29/7, Νοτς Κάουντι 5/8, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 7/8, Εβερτον 8/8). Η δεινή θέση στην οποία βρίσκονται οι «κιτρινόμαυροι» αποτυπώθηκε και στις τοποθετήσεις του προπονητή της, Β. Βλάχου. Ο οποίος δήλωσε και την αντίθεσή του στο ταξίδι: «Δεν σκέφτονται τα παιδιά και την ΑΕΚ; Πρέπει να τραβάει η ΑΕΚ όλες αυτές τις ταλαιπωρίες και τις κακουχίες; Το λέω με λύπη και με θλίψη, αλλά είμαστε μαχητές.

Περνάω τραγικά. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Δεν ήθελα να φύγει κανείς από αυτούς τους παίκτες. Δυστυχώς όμως οι ανάγκες του συλλόγου είναι τεράστιες. Ξέρετε τα οικονομικά προβλήματα και όσοι πωλήθηκαν ουσιαστικά σώζουν την ΑΕΚ. Γιατί με τα λεφτά που πήραμε θα παίξουμε στο πρωτάθλημα».

Εν τω μεταξύ το απόγευμα οριστικοποιήθηκε και η 15η αποχώρηση. ΠΑΕ και Ν. Καράμπελας συμφώνησαν για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Λίγο αργότερα ο παίκτης ανακοινώθηκε από την ισπανική Λεβάντε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ