Παρασκευή 27 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Τα βρήκαν ΠΣΑΚ - ΕΟΚ για τους νέους

Κατόπιν συζητήσεων και συνεργασίας ανάμεσα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) η πρώτη ανακοίνωσε την απόφασή της να είναι υποχρεωτική στη 12άδα των ομάδων της Α2 η παρουσία τριών παικτών κάτω των 22 ετών. Αυτό θα ισχύσει για την προσεχή αγωνιστική σεζόν 2012-13, ενώ για το 2013-14 ο αριθμός των νέων στην 12άδα θα αυξηθεί στους τέσσερις.

  • Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού καθώς και χτες οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν ακόμα μια απόκτηση παίκτη, αυτή του 17χρονου σέντερ Γιώργου Διαμαντάκου από τον Σπαρτιατικό. «Είναι τιμή που έρχομαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες», ανέφερε αμέσως μετά την ανακοίνωση ο Γιώργος Διαμαντάκος.
  • Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και τυπικά ο Εϊσι Λο, καθώς η διορία που είχε για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ (μέχρι 25 Ιούλη) εξέπνευσε. Ο Αμερικανός, λοιπόν, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, στην οποία και πήγε στα μέσα της περασμένης σεζόν.
  • Ασφαλιστική ενημερότητα εξασφάλισε ο Αρης, ενώ ο φάκελος είναι έτοιμος και θα κατατεθεί τη Δευτέρα 30 Ιούλη. Εκκρεμεί, όμως η εγγυητική, το ύψος της οποίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όπως και για τις υπόλοιπες ομάδες.
  • Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ, που διεξάγεται στο Βουκουρέστι, η Εθνική ομάδα Νεανίδων. Το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνέτριψε την οικοδέσποινα Ρουμανία επικρατώντας με 69-32, στην πρώτη αγωνιστική του Β' ομίλου της διοργάνωσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ