Πέμπτη 8 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
«Πυρετός» προετοιμασίας

Παλλαϊκά συλλαλητήρια για την υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης στις 14 Μάρτη σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, στις 15 του μήνα στο Βόλο

Εντείνονται οι προετοιμασίες για την επιτυχία των παλλαϊκών συλλαλητηρίων κατά της κατεδάφισης του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος που θα πραγματοποιηθούν στις πρωτεύουσες των τεσσάρων νομών της Θεσσαλίας, με πρωτοβουλία των Επιτροπών Αγώνα που έχουν συγκροτηθεί.

Στη Λάρισα για την επιτυχία του συλλαλητηρίου, που θα γίνει την Τετάρτη 14 Μάρτη στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης, τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για την υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης πραγματοποιούν καθημερινά εξορμήσεις και περιοδείες σε εργοστάσια και άλλους εργασιακούς χώρους, σε συνοικίες, καταστήματα, στέκια συνταξιούχων και σε χωριά, καλώντας τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες πραγματοποιήθηκαν περιοδείες και εξορμήσεις στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στα ΕΛΤΑ, στη ΦΑΓΕ, στα εργοστάσια ΜΕΤΚΑ, ΣΤΑΦ, ΡΑΠΤΕΞ, στο αμαξοστάσιο του δήμου, στον ΟΣΕ κ.α.

«Πυρετός» προετοιμασίας για την επιτυχία του συλλαλητηρίου, που θα γίνει την Πέμπτη 15 Μάρτη στο Βόλο στην πλατεία Ελευθερίας, στις 6.30 το απόγευμα, επικρατεί και στη Μαγνησία. Περιοδείες και εξορμήσεις τις τελευταίες μέρες έγιναν στα εργοστάσια ΒΕΚ, ΒΙΟΣΩΛ, ΑΓΕΤ, ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, ΣΤΑΛΚΟ, στον ΟΑΕΔ, στις Τράπεζες. Μέσα στη βδομάδα περιοδείες θα γίνουν στα εργοστάσια ΓΑΛΑΝΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΚΑΝΑΚΗ, στα ΚΑΠΗ, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στη συνοικία της Νέας Ιωνίας, στο ΙΚΑ κ.α.

Με περιοδείες σε εργασιακούς χώρους, συνοικίες και χωριά συνεχίζονται οι προετοιμασίες και στα Τρίκαλα. Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για την υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης καλούν τα λαϊκά στρώματα των Τρικάλων να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 14 Μάρτη στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Την αγωνιστική δράση τους κατά της κυβερνητικής επιχείρησης κατεδάφισης της κοινωνικής ασφάλισης συντονίζουν και τα λαϊκά στρώματα της Καρδίτσας. Σε σύσκεψη εκπροσώπων μαζικών φορέων, που συγκάλεσε το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, συγκροτήθηκε Επιτροπή Αγώνα και αποφασίστηκε η διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 14 Μάρτη, στις 7 το απόγευμα, έξω από το κτίριο του ΕΚ. Στην Επιτροπή Αγώνα για την υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης συμμετέχουν εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου, της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, του Εμπορικού Συλλόγου κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ