Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Οι άγγελοι» ... περιοδεύουν

Από τις Κυκλάδες ξεκινούν την περιοδεία τους ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με τον Tonino Carotone. Σήμερα θα δώσουν συναυλία στη Νάξο (Α' Δημοτικό Σχολείο), αύριο στην Πάρο (Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς) και τη Δευτέρα στα Λουτρά της Τήνου. Εναρξη: 21.30.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, μετά τη μεγάλη επιτυχία του νέου του διπλού CD, με τίτλο «Οι άγγελοι ζουν ακόμη στη Μεσόγειο» (κυκλοφόρησε τον Απρίλη, από την ΕΜΙ), στο οποίο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Tonino Carotone ερμηνεύουν δύο καταπληκτικά ντουέτα, το «Σαν Αμερικάνος» και το «Χαζόπικρο», έχει τη χαρά να περιοδεύσει για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα με έναν εκλεκτό ξένο καλλιτέχνη, τον ανατρεπτικό Βάσκο τροβαδούρο, Tonino Carotone.

Μαζί τους ο πολυπράγμων ...«Αγαμος θύτης» Δημήτρης Σταρόβας και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, μια ενδιαφέρουσα περίπτωση τραγουδοποιού που προκαλεί αίσθηση στις ζωντανές του εμφανίσεις. Την ανδροπαρέα ομορφαίνει η εντυπωσιακή Ισπανίδα τραγουδίστρια Piluka Aranguren, πρώην συνεργάτιδα των «Amparanoia», μόνιμη παρτενέρ του Tonino Carotone.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ