Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΑΣ 47χρονος είναι σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης της διπλής δολοφονίας που σημειώθηκε χθες το πρωί στον Αγ. Παντελεήμονα. Οπως έγινε γνωστό, ο 47χρονος διαπληκτίστηκε με τα δύο θύματα, αγνώστων στοιχείων, για προσωπικές διαφορές τα οποία και δολοφόνησε. Μάλιστα, το ένα το άφησε μέσα στο διαμέρισμα επί της οδού Αδμητού ενώ το άλλο θύμα το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων στον ίδιο δρόμο. Οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο, τον προσήγαγαν και στη συνέχεια τον συνέλαβαν καθώς φέρεται να φορούσε ματωμένα ρούχα, να είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι (που εξετάζεται αν είναι και το όπλο των δολοφονιών) και στο σώμα του πρόσφατα ίχνη πάλης.

ΤΑΧΥΠΛΟΟ με κυβερνήτη 26χρονο υποπλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού και τρεις ακόμα επιβαίνοντες, χτύπησε και σκότωσε 47χρονο αστυνομικό, που υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και τραυμάτισε τον 15χρονο γιο του. Το δυστύχημα έγινε το Δεκαπενταύγουστο, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στη θαλάσσια περιοχή Αγιος Μηνάς των Κάτω Λεχωνίων Μαγνησίας, όπου, σε απόσταση 60 περίπου, μέτρων από την ακτή, κολυμπούσαν ο άτυχος αστυνομικός μαζί με το γιο του. Ο υποπλοίαρχος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, σε συνεργασία με τις Αρχές της Βουλγαρίας, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διακινούσαν ομοεθνείς τους από τη Βουλγαρία στη χώρα μας και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με σκοπό την επαιτεία. Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας, άνδρας ηλικίας 30 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 49 και 31 ετών, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους. Το οργανωμένο κύκλωμα χρησιμοποιούσε συστηματικά σκληρή σωματική βία σε βάρος των θυμάτων του που έφερνε από τη Βουλγαρία - άγριους ξυλοδαρμούς, απειλές για τη ζωή και τη σωματική τους ακεραιότητα κ.ά. - εξαναγκάζοντάς τα να επαιτούν για περισσότερες από 16 ώρες την ημέρα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, ενώ τους αποσπούσαν όλα τα χρήματα, παρέχοντάς τους μόνο την απαραίτητη τροφή.

ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ενός 24χρονου προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη καθώς κατηγορείται πως δολοφόνησε μαζί με έναν 20χρονο που αναζητείται, έναν 25χρονο από την Τυνησία. Οι ομοεθνείς του θύματος φέρονται να είχαν συναντηθεί με τον 25χρονο σε παραλιακό μαγαζί της πόλης και στη συνέχεια να πήγαν στο διαμέρισμα που φιλοξενούνταν το θύμα. Μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, διαπληκτίστηκαν και ο ένας από τους δύο τον μαχαίρωσε. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 25χρονος έφτασε μέχρι την εξώπορτα όπου και τον βρήκε τυχαία ένας διανομέας φαγητού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ