Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Τελειώνει η μεταγραφή του Καββαδά

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να τελειώσει όπως δείχνουν τα πράγματα το σίριαλ της μεταγραφής του Βασίλη Καββαδά στον Παναθηναϊκό. Οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο είναι προχωρημένες, ο Ολυμπιακός έχει τεθεί εδώ και καιρό εκτός παιχνιδιού κι όλα δείχνουν ότι τα επόμενα 24ωρα ο 22χρονος φόργουορντ - σέντερ θα βάλει τα πράσινα και άμεσα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

  • Η Εθνική ομάδα των Εφήβων δεν τα κατάφερε κόντρα στην Εθνική Σερβίας για την 3η και τελευταία αγωνιστική της β' φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Λιθουανία. Η ήττα με 64-59 άφησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εκτός... 8άδας και πλέον θα αγωνιστεί στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-12.
  • Ο Αμερικανός Τσέις Σίμον (23 χρ., 1,95 μ.) είναι ο εκλεκτός του Βαγγέλη Αλεξανδρή για μία από τις θέσεις των γκαρντ στο δυναμικό του Αρη. Ωστόσο, οι διοικούντες της ομάδας καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα σοβαρό εξωαγωνιστικό πρόβλημα αφού επιδικάστηκε από το διαιτητικό δικαστήριο της FIBA παλιά οφειλή προς τον πρώην παίκτη της ομάδας Αντριου Μπετς της τάξεως των 123.910 ευρώ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ