Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
«Σίφουνας» η Αργεντινή

Γεμάτη ποδοσφαιρική δράση σε διεθνές επίπεδο ήταν η περασμένη Τετάρτη με το γεγονός που ξεχωρίζει να είναι η εκτός έδρας νίκη της Αργεντινής επί της Γερμανίας με 3-1. Η «αλμπισελέστε» εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή από το 30ό λεπτό, λόγω της αποβολής του Τσίλερ, και άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με αυτογκόλ του Κεντίρα. Ο Μέσι διπλασίασε τα τέρματα της Αργεντινής στο 52', ενώ ο Ντι Μαρία έκανε το 3-0 στο 73'. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν τα «πάντσερ» ήταν να μειώσουν στο 81' με τον Χέβεντες.

Την απώλεια του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου διασκέδασε η Βραζιλία που αγωνιζόμενη με την ίδια ομάδα (Ολυμπιακή) επικράτησε της Σουηδίας με 3-0 χάρη στα γκολ του Λεάντρο Νταμιάο (32') και του Πάτο (84', 86' πέν.).

Αλλα αποτελέσματα: Πουέρτο Ρίκο-Ισπανία 1-2, Βέλγιο-Ολλανδία 4-2, Ιταλία-Αγγλία 1-2, Πορτογαλία - Παναμάς 2-0, Γαλλία - Ουρουγουάη 0-0, Σλοβενία - Ρουμανία 4-3, Κροατία - Ελβετία 2-4, Αυστρία - Τουρκία 2-0, Ουκρανία - Τσεχία 0-0, Βουλγαρία - Κύπρος 1-0, Ρωσία - Ακτή Ελεφαντοστού 1-1.

  • Ο Φαν Πέρσι έγινε... διάβολος! Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή ανακοινώθηκε και επίσημα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έτσι ολοκληρώθηκε το πολυσυζητημένο σίριαλ των τελευταίων ημερών. Το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές του Ολλανδού, μετά και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει ότι έφτασε σε συμφωνία με την Αρσεναλ για τη μεταγραφή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Η πλήρης συμφωνία είναι πλέον θέμα των ιατρικών εξετάσεων και των προσωπικών όρων στο συμβόλαιο του παίκτη» αναφέρεται στην ανακοίνωση που ανέβηκε στο site της Γιουνάιτεντ. Οσον αφορά στο οικονομικό σκέλος της μεταγραφής, στα ρεπορτάζ αναφέρεται πως το ποσό στο οποίο έχουν συμφωνήσει οι δύο ομάδες είναι τα 25 εκατ. ευρώ, με την Αρσεναλ επίσης να ανακοινώνει μέσω του site της τη συμφωνία. Πάντως η μεταγραφή του στην ομάδα του Μάντσεστερ προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της Αρσεναλ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ