Κυριακή 26 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις
Σήμερα, Κυριακή

Καστέλι Χανίων, στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου δίπλα στην προτομή του Μάνου Κατράκη, στις 7 το απόγευμα, εκδήλωση αφιερωμένη στον μεγάλο κομμουνιστή ηθοποιό Μάνο Κατράκη. Θα μιλήσει ο Σπύρος Αγριμάκης, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Χανίων της ΚΝΕ. Συμμετέχουν κρητικοί χορευτικοί σύλλογοι και μουσικά συγκροτήματα.

Αγ. Νικόλαο Λασιθίου, στις 8.30 μ.μ., στη λίμνη. Θα μιλήσει ο Σίμος Συμεωνίδης, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΚΚΕ και θα ακολούθησει κρητικό γλέντι με το νεανικό συγκρότημα των: Γιάννη Σφακιανού (ασκομαντούρα - λαούτο - μαντολίνο), Μανόλη Κουριαντάκη (λύρα) και Μιχάλη Αλέξη (λαούτο).

Νάουσα, στις 8.30 μ.μ., εκδήλωση στο πλακόστρωτο του πάρκου.

Περαία Θεσσαλονίκης, στις 8 μ.μ., στην παραλία, με θέμα την ανεργία. Θα μιλήσει στέλεχος της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Αύριο Δευτέρα

Νέα Ιωνία Βόλου, στις 8 μ.μ., πίσω από το Δημοτικό Θέατρο. Θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Πώς δενότανε τ' ατσάλι» και μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο.

ΖΕΠ Κοζάνης, στις 8.30 μ.μ., με θέμα «οι εξελίξεις στην Παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει στέλεχος της ΚΝΕ και θα προβληθεί η ταινία «Μάθε παιδί μου γράμματα».

Τρίτη 28 Αυγούστου

Στη Γιάννουλη Λάρισας.

Τετάρτη 29 Αυγούστου

Λαύριο, στο Θεατράκι της Ρεμίζας, με θέμα την ανεργία. Θα μιλήσει ο Β. Συρίγος, στέλεχος του ΚΚΕ. Θα γίνει βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου «Ο Βασιλιάς Ανθρακας» και διάφορες συναυλίες.

Παρασκευή 31 Αυγούστου

Ξάνθη, στις 7.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο κεντρικής πλατείας. Θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, αφιέρωμα στον Ναζίμ Χικμέτ, θεατρικό δρώμενο και συναυλία από τοπικά συγκροτήματα.

Στη Σιάτιστα Κοζάνης.

Σάββατο 1 Σεπτέμβρη

Αθήνα, στο Θεατράκι του Κολωνού (Καπανέως και Αλεξανδρείας). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και θα γίνουν συναυλίες.

Παλλήνη, στην Πλατεία Ελευθερίας (παλιό Δημαρχείο) με θέμα τις εργασιακές σχέσεις. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, θα γίνουν βιντεοπροβολές και συναυλίες.

Στην Ελασσόνα.

Κυριακή 2 Σεπτέμβρη

Λούτσα, στο γηπεδάκι Βραυρώνας, με θέμα τα προβλήματα των μαθητών και την πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τουρνουά μπάσκετ 3X3, ομιλία, βιντεοπροβολές και συναυλίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ