Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Απ' τη Σέριφο στις Φιλιππίνες

Στη Σέριφο θα ταξιδέψει σήμερα η σειρά ντοκιμαντέρ «Ο τόπος και το τραγούδι του», που θα μεταδοθεί στις 10.00 από την ΕΤ3.

Οι μουσικές, οι χοροί και τα τραγούδια του κυκλαδίτικου αυτού νησιού, μας ταξιδεύουν στο γαλάζιο του Αιγαίου. Με φόντο τα λευκά, μικρά σπίτια αλλά και τα αμέτρητα Εκκλησάκια της Σερίφου, μια πληθώρα νέων ανθρώπων μας παρουσιάζει ατόφια την παράδοση του νησιού. Ηθη και έθιμα που υπάρχουν ακόμη ζωντανά, προστατεύονται από τους μόλις 1.500 μόνιμους κατοίκους του νησιού και καταφέρνουν να «εγκλωβίσουν» την αλήθεια της καρδιάς τους χωρίς να αλλοιωθεί από την έντονη «εισβολή» των τουριστών κατά τους θερινούς μήνες. Σέριφος. Μια όμορφη και αυθεντική γωνιά του Αιγαίου.

Στις 15.00 η ΕΤ3 θα ταξιδέψει λίγο πιο μακριά, στις Φιλιππίνες, στο πλαίσιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Ανακαλύπτοντας τον κόσμο». Στις Φιλιππίνες εντοπίζονται 7.107 νησιά και νησίδες. Παράλληλα, υπάρχουν απειλητικά ηφαίστεια και ειδυλλιακές παραλίες, καταπληκτική ακτογραμμή και τεράστια δάση, καλλιέργειες ρυζιού και κυματιστοί λόφοι. Ενα ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τα μυστικά και τα μυστήρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ